paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, Citroen C5 1.6HDI modeliyle ilgili her türlü duyum, yorum, görüş ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim. 2008 model C5'in satışı il olarak İngiltere'den başlayacakmış ve Ocak ayı gibi planlanıyor bu. Ağırlıklı 2 yetişkinli bir kullanım olacak. Şehiriçi yoğun kullanımla beraber 2 ayda bir ailecek uzun yol yolculuğu yapacak. Kullanıcı 55 yaş üstü erkek. Teknolojiyi kavrayışı iyi olduğu için karmaşıklık sorun değil. Konforlu ve rahat bir kullanım bekliyor araçtan. Sportif kullanım sergilemez. Ancak acelesi olduğunda işini kolaylaştırmasını bekliyor :) Şu an C5 SXPK 1.6HDI+sunroof+MP3 player desteği+metalik boya = 48.000 YTL (peşin) Listesi 53-54k YTL yanılmıyorsam. Yeni model geleceği ve sene sonu olduğu için uygun veriyor olabilirler. Yeni kasanın ne zaman satışa başlayacağı ve fiyat seviyesi bilinmiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bir akrabam bütün ALMAAA ALMAAAAAAAA ısrarlarıma karşın gitti aldı ve sonunda benim dediğim oldu :) araç daha 2000 km ye gelmeden çeşitli sesler gelmeye başlamıştı bile içi geniş bagajıda geniş ancak hdi tamamen bir eşşek bu kadar gitmezmi bir araç. ayrıca gürültülüde bana sorarsanız. bence bu araç yerine daha önceki bi başlıkta belirttiğim gibi toyota avensis düşünülmelidir :) genel olarak fransızların kalitesizliği zaten malum. ancak bana illaki bir fransız al deseler alacağım marka citroendir ancak modeli C4 olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, C5, C4'den bile mi kötü şimdi? Koltuk kumaşı ve sertliği hariç fena durmuyordu halbuki : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kendini tekrar ediyosun deme para, astra sedan a bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 astra sedan 1.3 cdti cosmo (en ust)+ xenon + sunroof + metalik + mp3 radyo/cd = 47bin ytl liste fiyati, ki cok rahat indirim alirsin ustune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, C5 SXPK 1.6 HDI said: GÜVENLİK Sürücü diz koruyucu hava yastığı Aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri ABS fren sistemi ESP (Elektronik stabilite programı) EBA (Acil fren destek sistemi) Sürücü ve yolcu hava yastıkları Yan ve perde hava yastıkları Ön yolcu hava yastığı iptal düğmesi 3 noktada sabitlenen arka emniyet kemerleri Darbe anında yakıt kesme ve flaşörlerin otomatik yanması Immobilizer Arka koltuklarda ısofix çocuk koltuğu bağlantıları TEKNOLOJİ Hidraktif III süspansiyon sistemi Hız sabitleyici, hız limitörü ve hız aşım ikazı Ön ve arka park yardım sistemi Çok fonksiyonlu bilgi ekranı Park sırasında gecikmeli sönen farlar Yağmur sensörlü otomatik ön cam silecekleri KONFOR VE İÇ DONANIM Elektrikli, hareketli, ısıtmalı katlanır yan aynalar Geri vites hafızalı sağ dikiz aynası Gece sürüş modu - otomatik kararan iç dikiz aynaları Kromajlı basamak kaplaması Sürücü ve ön yolcu hareketli kol dayaması Arka koltuk arası hareketli ve saklama cepli kol dayaması Fasılalı, sıkışma önleyicili elektrik kumandalı ön ve arka camlar Hıza duyarlı yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon Deri kaplı direksiyon simidi Tam otomatik sağ / sol ayarlı, polen ve koku filtreli elektronik klima Direksiyondan kumandalı radyo CD Araç hızına göre müzik sesinin otomatik yükselmesi Merkezi kilit + 3 fonksiyonlu uzaktan kumanda Fasılalı sönen iç mekan aydınlatması Kromajlı iç kapı açma kolları 1/3 2/3 katlanabilir arka koltuklar Yükseklik ve eğim ayarlı ön koltuk kafalıkları Yükseklik ayarlı, virgül tipi arka koltuk kafalıkları Kadife koltuk döşemesi DIŞ DONANIM Gövde rengi tampon ve çıtalar Otomatik farlar 16 Alüminyum alaşımlı jantlar (Bijon kilidi) UV korumalı ön camlar ve Solar renkli camlar Ön sis farları Arka cam sileceği TEKNİK VERİ 471lt Bagaj hacmi 190km/h Maksimum Hız 11.3s 0-100 km/s Hızlanma 6.8/4.5/5.4lt Tüketim 66lt Yakıt deposu 1560cc 110HP@4000rpm 240Nm@1750rpm 5 ileri vites 42.3km/h @ 1000rpm/5.vites Astra sedan'da durum ne? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 c5 astra sedanin ust modeli ayni sinifta degiller vectra desen dogru olurdu hala uretiliyorsa ford mondeo falan nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 donanim teknik ozellikler olcu, agirlik ve bagaj hacmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 fiyat olarak es degere denk gelen astra sedan. ki kalite olarak astra c5den ustun. vectra 1.6 en bosu 44bin ytl, metalik renk bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, Ford'un tasarımı çok kaba : Karizma yapalım derken -bana göre- kaba saba birşey yapmışlar. Astra Sedan'ı inceliyorum ama matama'nın dediği gibi gömlek farkı var aralarında. Hep sempatik gelmiştir bana Citroen, hele ZX modelleri falan hatıralarımda yer alır :D PSA içindeki yüz akı mübarek :P Skoda Octavia'ya baktım ama o paraya insan daha fazla şey bekliyor araçtan :( Veya bana mı öyle geldi bilmiyorum. SuperB sonrası hayal kırıklığı yaratıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 almandan şaşma fransıza kaçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 fransiz arabasina bakilmaz bile :/ daha 1000 km yapmadan arabanin her tarafindan gacur gucur ses gelmeye baslayinca attan inip esege binmisim diyceksin. opel almasan bile almandan sasma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 capon veya korenin nesi var ya illa da alman allalaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kore arabasindan cacik olmaz ama japonlarin motor ve mekanikleri iyidir. yigidi oldur hakkini ver demisler ama alman arabalarinin konforu, rahatligi ve sorunsuzlugu vazgecilemez bisey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, Offf pofff... Almandan şaşma ama şaşırtıyor Almanlar da :P Skoda Octavia 1.9TDI 105HP Elegance 54.000 YTL ve 1.550YTL MTV var arkadaşta. C5 ise 1.6HDI için 561YTL MTV var. Abi C5 gerçekten okadar kötü mü yaaa?!? Bu arada benim Alman oto anlayışım; 1. Audi, BMW, VW, Mercedes(boşanma sonrası ehhh) 2. Skoda, Seat, Mini, Land Rover Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, Mr.Hand, diz çök ve af dile :P Benden sonra tekrarla; Vorsprung durch Technik Bu arada MTV için otokritik.com'a kolaylığından ötürü teşekkür ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kore işinden cacık olmaz diyosunuz da toyotadan farkı kalmadı hyundai'ın... bi de para naaber, demiştim sana dönecem diye hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sen beni dinle en azından git bir avensis test et :) vectra dan daha sessiz daha geniş daha az yakıyor daha donanımlı(comfort'lar karşılaştırılınca) daha ucuz daha güçlü daha seri daha büyük daha sorunsuz daha daha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Selam, Zaten zar zor kafamı Toyota'dan çevirebildim :P Gidip bakıcam dersem kardeşimin chaotic kahkahaları ile cebelleşirim :)) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 cak bi c300.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya boyle azimle inat etmiyor mu millet olduruyor astra sedan gosteriyor bak bunun cami daha otomatik aciliyor astra daha ustun arabalarda sinif diye birsey var, c5 daha ust sinifi astra sedanin bu kadar basit kasmayin zorlamayin. nasil e serisinden dolu mercedes c serisi alabilsende e serisi c serisinden ust siniftadir off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 c4 vts kullanıyorum memnunum ancak bugün c6 gördüm hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 c6 çok sıradışı alet zaten ya hoşuma gidiyo bayaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 siniflari ayirmayi biliyoruz, tekrar ettigin icin saol. o fiyat civarinda alinabilicek ve donanim olarak denk bi arac onermek ne zamandan beri suc pardon? izin falan mi almam gerekiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 c6 ya 80k€ vereninde aklına şaşarım yani. adamlar inanmış çirkin araba yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar