horten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 www.Bendeistiyorum.com'un bugünkü ürünü. Deli bişey bulmuş adamlar tabi fiyata bakmasanızda olur. vidyoda komyuşlar haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 video yu göremiyorum. nedir tam oalrak biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ohaa harika bi şeymiş. Hatta "efsaneymiş". Kısaca, suyun üstünde hoplaya zıplaya gitmenize yarayan bi alet. Ayak koyma yerine ayaklarını koyup zıplama hareketi yapıyosun, alet suyun üzerinde kayıyo. Kurulumu uzun sürüyo galiba yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eğlenceliymiş ama yorar baya adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 çok manyak bişe yaa. ama bayagı pahalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bisiklet dedimi önü kalkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Abartı pahalı geldi bana, güzel bişi ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 chem bunu evde yapar 0dan:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 nası suyun üstünde durduğunu ben hala çözemedim :D ya videoda kaçırdım ya da kafam basmıyo edit: böyle site adı olmaz olsun, "de" ayrı yazılır ayrııı(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yok arkadaş beni taşımaz bu :D beraber batarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aklıma tkaıldı. su bisikleti = waterbird? bnm ingilizce mi kıt acaba yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Sanki herkesin evinin arka bahcesinde orta capta bi gol varmis gibi vermisler ya bu urunu, hergun bendeistiyorum.com a bakan bi insan olarak ilk defa saat 12 de sayfayi actigima pisman oldum. Zaten biri alsada tutup heyecanla montajini yapip bu havalarda donmadan test edebilmesi gibi bi olasilik olmadigi icin... Ayrica karizma yaran bi alet, uzaktan aleti rengi yuzunden secmek zor, sadece kullanici gozukuyor ki, reelde su ustunde ziplayan bi insan goruntusu normal deniz bisikleti ustundeki bi insandan daha az amele degil =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Olur mu ya su üstünde zıplayabilen bir insandan daha karizma neolabilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Finlandiya'da yaşıyacaksın böyle bir alet olucak mis gibi evinin önünde gölde yaşayıp gidicen falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ayrıca kullanmak için ceki çen olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 gitmiyor lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 msnde bi arkadaş said: - + - + = ? says: olm ama adam isi bilmiyor, geri zekali cikmis kendi tepiniyor, - + - + = ? says: cikarican bole iri memeli hatunun birini Mr.Hand says: AHAHAH - + - + = ? says: tas gibi olcak, hoplatcan onu - + - + = ? says: alet varya yok satar :D kopardı beni ya :P bi de gitme yöntemi süper ya. tepinmek suretiyle ilerliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu alet venedikte manyak satar.. sokaklar su kanallarından ibaret ne de olsa. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Necro said: Finlandiya'da yaşıyacaksın böyle bir alet olucak mis gibi evinin önünde gölde yaşayıp gidicen falan :/ Yılın 10 ayı dere girilemeyecek kadar soğuk olacak, mal mal dereye bakacan falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mr garrison south parkta bi araç yapmıştı. en az onun kadar iğrenç göründü gözüme. Meanwhile, Mr. Garrison, tired of the inefficient and frustrating airline check-ins, decides to invent his own vehicle. Inspired by watching singer Enrique Iglesias' sexualized singing on TV and by gyroscopes, he invents the gyroscope-powered monowheel "IT" (supposedly a parody of the Segway, which was code-named "IT", although this episode aired before the unveiling of the Segway Scooter). "IT" can go up to two hundred miles per hour, gets three hundred miles to the gallon, and is an all-around better mode of travel. The only problem is that it is controlled by an uncomfortable method; using four "flexi-grip handles" that somewhat resemble erect penises; two used by the hands, one in the mouth, and a fourth handle which is inserted into the anus. Despite this unorthodox control mechanism (which is uncomfortable to everyone except Mr. Garrison and elderly women), it is still considered better than the airlines and Mr. Garrison is a smashing success. Even aviation enthusiast John Travolta decides that "IT" "beats dealing with the airline companies." entity bölümün adı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yavaşladığı anda batması lazım gibi görünüyo alet night elf gibi zıpla zıpla tıkar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 capın yapmış yine yapacağını :) güzelmiş alet buarada ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 üf ne faraşlanır bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 daha yorucusu yok mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kolpaymış alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar