dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sanirim donem donem her turk genci "yeter lan" diyor bu işe nice topicler acilicak TURK DIZILERI SUX ULAAN diye ama bi yere varmicak sonuc olarak aslinda hak veriyorum, bi hitap kitlesi durumu var ortada ama peki biz nolucaz kitle bile sayilmiyoruz arkadas mecbur muyuz site site dolaşip dizi dl etmeye neden yani =/ ayrica bu konu kaynadi, bu dizilerin muzikleri en mutlu aninda bile insani psikolojik olarak cokertiyor PAAAINNNNNGGHHRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben dl ettim dinliyorum onları. Çokzeller. Hatta yayında falan çalabilirsin intaar moda geçmek istersen. Duygu sömürüsü ftw. Ki iyi satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kaygısızlar'dan sonra düzgün dizi gelmedi. Aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hayatta en tiksindiğim diziydi kaygısızlar.komik değil üstüne sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ne alakasi avr ya gereksiz aci var içlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yuh. Yuh ki ne yuh. Türk televizyon tarihinin altın sayfasıydı kaygısızlar. Hala hatırlar hatırlar güleriz arkadaşlarla. Selçuk Erdemin en bomba zamanında yazdığı bi diziydi. Su içmek sağlığa yararlıdır, kırığa çıkığa iyi gelir ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 @dory said: Duygu sömürüsü ftw. Ki iyi satıyor. Annanem bizdeydi, gündüz tv izliyo falan. Gittim bi iki yanına o programlara takıldım. Ben hayatımda böyle duygu sömürüsü görmedim arkadaş. Cidden çok fena yani, kadın yaşlı gözlerle izliyor bütün o kurmacaları. Annane diyorum bak bunlar gerçek değil kanma diyorum, he diyo sonra izleyip gözyaşı dökmeye devam ediyor. Öyle boş kadın da değildir hani, arkaplan sağlamdır annanemde. N'alaka diyceksin, diziler de aynı formülü kullanıyorlar. Ver acıyı ver acıyı millet bağlansın. Müzik çok önemli bi katalizör burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 youtube da bicak sirtini izliyorumdumda,fikret kuskan cidden efsane bir oyuncuymus.Bu kadar iyi oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 riglous Benim adıma yazmış direk yaprak dökümü hakkındaki düşüncelerimi. konuyu saptıran örnek veremeden edemedim dizi furyarısına gelince aslında bunlar başlı başına düzmece iş yine derinleşicek ama bir örnek vereyim bizim topraklara çevirmeden. Bir faşist lidere sormuşlar nasıl yönetiyorsun ülkeyi diye oda cevap vermiş 3F le diye. 3F nedemişler ¿ Futbol Faşiszim Fiesta demiş. Ülkeye uyarlamıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Spark seni kaygısızca farmlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 walla düzenli izlediğim hiç dizi yok ama türk dizisi görürsem izlerim ben ya, bügün evde bi baktım seda sayannın dizi vardı ona bile baktım yani 5-10 dk izliyorum. dün de kv vardı ulan saw dan etkilendiler herhalde dedim napıyonuz noluyo nasıl sahneler eheh.=) kalite falan bi yere kadar eldeki imkanlar yeterli deil çunku hem maddi hem düşünce acısında zayıfız yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 :)-Dsektor gelismesi diye buna diyoruz. butce dusuk, cıta dusuk, farklı bisey yapmaya gerek yok izlenmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar