Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın abicim forumunuzu

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

eternal..

bak abi bu insanlar genelde lisede hiç birşey yapamamış. serseri olmuş. hemcinsleri yaşıtları üni de yaşamda bir yere gelmişiken o birşey başaramamıştır ama bunu ders olarak çıakrtıcağına böyle ego tatmini için kasarlar. Hayatın her kesiminde, iş yaşamında, sosyal hayatta her zaman ego tatmini için kasarlar. Değiştirilemezlere.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada bir kısır döngü var. Bu konuda dinle ilgili konu açan insanlar ya çok anlamsız tek cümlelik konular açıyorlar, ya da yazdıkları şey saçma sapan bir dini propoganda sitesinden alıntı olup bir sürü komik yanlışla dolu oluyor. Bunu gören insanlar da paticiği hacklemeye çalışan bir hackerla ya da gelip saçma sapan karı kız konuları açan insanlarla nasıl dalga geçiyorlarsa, bu kişilerle de dalga geçiyorlar. Fakat gerçekten bir nokta sonra insanlar abartıyor olay "nası dinle dalga geçsem de akıllı biri olduğumu göstersem, hatta arkadaşlarımla bu konuda sinerji yapsam forumun zeki grubu olsak" gibi çabalara kayıyor gibi geldi bana. Zira konuyu açanla ve konuda tutarsızlık ya da saçmalıklarla dalga geçmekle bir dinle veya genel dini inançla dalga geçmek arasında dağlar kadar fark var. Ben kimsenin bu forumda hayatın anlamını ve tüm doğrularını bildiğini sanmıyorum dolayısıyla hayatı çözmüş hevesli gençler gibi davranmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

eternal -1
bone bu konuda veya genelde ne yapmıski yukardaki sonuçlara ulaştın
bazı açtığı konularda bende bone ye laf atıyordum ama senin yazdıkların laf atma deil haddi aşma

herkes tahammül edemediğine siktir git diyecekse bu iş çok uzar

horace bence içinden söylemeliydi, topic acmıs, iyi olmamıs
dediklerine katılmadığımdan deil ama istemediğim bir olay varsa engellemek olmuyorsa, bırak kendi ortamlarında takılsın demek en güzeli bence, aslında bir bakıma öyle de yapmıs horace
Sosyal ağlarda paylaş

helal zydar inanılmaz yerinde bi yorumda bulunmuşsun. sen şimdi tuttun bütün bu eziklikleri lise yıllarına bağladın yani öyle mi? lisede bir bok olamamak ne demek öncelikle? lise nedir? sen lisede ne bok oldun mesela? yani hangi açıdan bakıcaz lise olayına, çalışkan olup da üniversiteyi kazanmak açısından mı yoksa kazanova olup da lise de fuck fest düzenlemek acisindan mi?

hayır iki türlüsü de adam olamıyor da çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

keske horace boyle topic acmasaymis...hic muhabetimiz olmasada yillardir forumdan takip ettigim yazilarini okudugum bir insandir...o bile patladiysa demekki biseyler var ve oluyor artik dikkat etmek lazim.

bu topice atilan mesajlarida hayret ederek okuyorum en beklemedigim adamlardan en beklemedigim yorumlar geliyor cok enteresan heh.

ayrica horace ve bone hakkindaki sacma sapan hic bir dayanagi olmayan itham ve yorumlarinizda beni bu forumu sorgulamaya itti. daha oncede dedigim gibi ikisinide hic tanimamama ragmen bunlari yazma geregi duydum.

ayrica ayni mesaj icinde hem kufure hayir diyen hemde mesajin sonuna kufur koyan mantigi hic mi hic anlamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha öncede söledim..Yapıcı ve olumlu konuşmaya çalıştım.
Psikologa gitmesini söledim.Bunlar ayıp şeyler değil her insanın bazı zamanlar bu tarz inişleri çıkışları,kötü ruh halleri olabilir..Gidip ruhsal tedavi olursun.
Ama bu insan 7/24 "ben farklıyım" , "siz hepiniz clone sunuz" ,
"ben rahatım siz kasıyosunuz" triplerinde olan sorunlu,bunalım bir insan manzarası veriyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

eternal: http://forum.paticik.com/read.php?13,2902653,page=1
bende sana yakın birşeyler yazmışım bu topicin 2. sayfasında
ama konu dışına açmasaydı o topici, öyle bişey yazcağımı sanmıyorum, kişisele açsaydı direk; niye yine böyle bişey yapmış ki der geçerdim

senin verdiğin linkteki topic rahatsız edebilir ki benimde okuma gereği bile duymadığım bişey ama forum içi kurallar açısından yanlış bir durumu var mı
tmm rahatsız ediyor olabilir ama yanlış olan ne ? fakelik te yapmıyor o topicleri açarak
yanlış olmadığı halde her beğenmediğine git demek olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
sende ba$kalarina ba$ka bi izlenim veriyo olma ihtimalini du$undun mu ? Kimse sana sktr git dememi$ ama ...

yani ?

"Hepimiz Bone'uz hepimiz Sorunluyuz." mu demek istiyosun..

Anlamadım yani ne demek istedigini..
İnsanlar benden şikayetçi olsa bunu bir şekilde bana özel mesajla veya topicle veya adminler aracılıgı ile 100kere iletir.
Ben 6 senedir burdayım şuana kadar 1 tane bu konularla ilgili özel mesaj almadım,uyarıda almadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
kime ne dedin anlayamadım kim kimi savunuyor neyi savunuyor? niçin savunma ihtiyacı hissedelim vs?
ne diyorsun arkadaşım?

Şimdi burda başta topicle makara geçenler ''ama o da küfür etti..vs'' şeklinde savunma yapıyorlar.Burda süsler altında ne ayarlar verildiğini gördüm.Küfüre karşı bu anormal hassaslık işin bahanesi sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...