Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Abi çok yavaş işliyor, bi kaç yüzbin mod daha alın lütfen.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bende katılıyorum....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 valla tek kisi anca bu kadar, ben elimden geleni yapiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Seni suçlamıyorum zaten ciğerim. Daha fazla kişinin uğraşması gerek bu işle.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Valla azda olsa uğraşıyorum. Düzeltiyorum bazılarını. Ama bir sorun var... Mesela A perfect circle - 3 libras çalıyorum. Şöyle diyor. Lyrics of song ÿş3 Libra's Cannot find this song in our database. If you want to submit this song's lyrics, CLICK HERE to go to Paticik LyricZ. Baştaki karakterleri özelliklerinde falan bulamadım. Sildim baştan yazdım.Olmadı. Sebep nedir merak ederim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesela. Guns 'n Roses - Don't Cry çalıcam. Neil Young - Don't Cry çıkıyor. Ne iştir anlamadım.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 guns n'roses 'ın öyle sorunları olabiliyo lyriczte tam olarak sitede geçtiği gibi yazman lazım. Guns N'Roses şeklinde lyricz'teki şekli de. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 18 January 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yalniz sunu da belirtmeliyim su anda lyricz'de onayimizi bekleyen tek bir lyric/correction/band/album bulunmamakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 2 tane yolladım. Kabul edersen şarkılarıda yollayacam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar