eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 şimdik gecenin bu saatinde nerden geldi aklıma bilmiyomda bebekken yeni öğrendiiniz şeylere ne derdiniz mesela ? merak ettim ben fasülyeye safulye dedim mesela.. onun gibi yani annadınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi şimdi annem altımı temizlerken pipiye parmak ucuyla vurmak suretiyle "çük çük çük minik çük" dermiş bende öğrenmişim bunu her gittiğim yerde "tüp tüp tüp minik tüp" dermişim annem anlatmıştı bunu allahtan söyleyemiyodun yoksa rezil olduyduk demişti. öyle işte. gg pwnt nihoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben süpermişim. Doğduğum gibi konuşuyormuşum herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 süper :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 süpermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben bebekken de muhteşemmişim. Böyle başarısızlıklarım olmazmış. Bunu da başkasından duydum zaten. Efsanem dilden dile dolaşmış olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 onu bilemem de, ben sünnet olduktan sonra antalya limanında gezerken aşağıdan tuttuğum gibi yukarı çekivermişim üstümdeki tüm elbiseyi. turistler alkışlamış. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 benim yiğen yumurtaya dindak diyodu onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben herşeyi düzgün söylüyomuşum genelde falan malan işte.. ama kardeşim ayakkabıya abıkka diyodu mesela maymuna naymun pamuğa namuk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bi de kuzenlerim var portakal diyemiyolar porKAtal diyolar direk.. 1i 2. sınıfa gidiyo hatta yamulmuyosam.. heceletiyorum düzgünce sölüyo "POR-TA-KAL" diye, hızlan bakalım diince porKAtal diip susuyo dei oluyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 topa ozo dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben küçükken Baba kibiki, anne kibiki ahmet kibiki falan deyip millete gülermişim. Ne demek istediğimi anlamamışlar. Birgğn babam dayanamamış Onur Kibiki demiş bana; saatlerce ağlamışım bir daha kimseye kibiki dememişim. Aynı şey değil ama aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iowa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 su--> lu deniz--> büyük lu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 suya zaten herkes farklı isim takıyo ben ınya dermişim.. kuzenimde ışınya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 araba -> abada kola -> kovada baba -> ertan anne -> zeynep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yumurta --> yutuman süpürge --> süpüte ordinaryus profesör --> ordinaryus propetör sex --> ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 debuff topiği yardı direkt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Işınya süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar