Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaspor'un kalecisi Vega'yı Turist sandım

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Bursa Korupark Alışveriş Mağaza'sı Pull and Bear'da müşteri danışmanı olarak çalışıyorum ben neyse gündüz saat 4 gibi mağazada içerisini toplamaya çalışıyorum bi boşluk buldum toparlayayım dedim tam o esnada kasiyer arkadaş seslendi kasanın önünden bende gittim yanına yanında böyle hafif tombul kel bi adam yanında karısı bide ufak velet neyse arkadaşa noldu dedim beyfendi ile birlikte Kipa'ya gider misin dedi 500$ bozdurması lazım YTL olmasını lazım adamda Türkçe bilmiyor dedi bende tamam dedim problem değil. Karısı ile veledi mağazada kaldı biz çıktık adamla birlikte yürüyoruz falan uzunca bir yol birde neyse muhabbet olsun torba dolsun misali ingilizce konuşayım dedim nerelisin vs. diye sordum where r u from? Venezüella'lıyım dedi ooo uzakmış falan derken muhabbet ettik birazcık sonra niçin Bursa'ya geldiğini sordum kaleci olduğunu söyledi Bursaspor'un. Ben 2-3 sn. WTF yedim böle ''hadi ya dedim'' suratına =D bi garip geldi şıırak diye öğrenmek neyse konu futboldan açıldı e ben BJK taraftarı olarak daldım tabi nefret ediyorum BS'dan dedim neden dedi BJK taraftarıyım ben vs. dedim komik oldu gittik vardık bozmadıda Kipa geri geldikte. Tuhaf oldu yani komikti yarın gelicekmiş YTL ile ama bakalım.. Gerçi benim yarın OFF günüm yaşasın tatil!.. Şampiyon BJK!. Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursalı BJK'lilere selam. Bu kadar baskıya rağmen BJK'li kaldığımıza göre gerçekten sevdalıyız galiba...

Vega'yı bende gördüm şirin bir herif, iyide kaleci namıssız. Bursasporda ne kolpa memleketlerden topçu getiriyor ya Uganda Venezuela Makedonya Kongo vs. Zaten futbolcusu aids'ten ölen tek takım bursa:D
Sosyal ağlarda paylaş

horten said:
Baskı falan diyosunuzda yaz sonu Bursa'daydık asker arkadaşımızın yanına geldik. Neyse o meşhur iskenderciyi ararken baya bi bjk tişörtlü şapkalı falan eleman gördük. O kadarda baskı varmış gibi gelmemişti o zaman.
biraz azaldı geçen sene bizi yenince hesap kapandı falan diyerek eskiye göre durum iyi şuan, ama bu yolda bir mahalle muhtarı öldürüldü bursa da o dereceydi durum yani.

Rabbit abi bir sorum var o mağazanın önünden her geçişte aklıma takılıyor bir kızada sordum içeri girip Pull and Bear ne demek? Kız giy ve çık demek dedi yok ya ingilizce biliyom ben yeme beni dedim o isoanyolca zaten dedi iyice dumur oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rabbit abi bir sorum var o mağazanın önünden her geçişte aklıma takılıyor bir kızada sordum içeri girip Pull and Bear ne demek? Kız giy ve çık demek dedi yok ya ingilizce biliyom ben yeme beni dedim o isoanyolca zaten dedi iyice dumur oldum.

Valla hacı bende merak ettim sordum mağazanın açılışında ne demek diye tam neyi anlatmak istemişler diye bana da öyle demişlerdi ilgilenmedim sonra para mevzusuna geçtim direk. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...