Rob Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Merhaba, Ben Robha Norav, Rebel Corporal, Novice PIstoleer. Bloodfin`de baska turkler var mi onu merak ediyorum... /tell yaparsaniz memnun olurum. Arada anladigim kadari ile cogunluk Kettemoor ve Eclipse`te, yeni bir karakter yapicam bu aralar, eger tum turkler bir galaxy secebilirsek cok iyi olur. Rebel PA varsa arada katilabilirim May the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Kettemoor'a bekleriz, yeni bir PA olusturma cabalari icindeyiz su aralar.. Rebel degiliz hepimiz Imperial'iz ama Rebel olman bizi bozmaz =P[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eclipse gel, biz burada bayagi gayretli bir rebel olusumuz. bir bakmisin rebel pa olmus.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Eclipse'e bekleriz .. Gerçi ben Imperial'ım ama olsun .. Hem rebel lar olmasa kiminle dalaşacaktık biz di mi? :)[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bi ben varım sanırım bloodfinde... Cliver, imperial corporal, master architect...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Liga Sonega, Architect/Weaponsmith, Tatooine/Bestine Adaxe'yi bırakıp bir süre sadece bunla takılıcam gibi. Sıkıldım ciuv'lardan.. :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar