Rob Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Merhaba, Ben Robha Norav, Rebel Corporal, Novice PIstoleer. Bloodfin`de baska turkler var mi onu merak ediyorum... /tell yaparsaniz memnun olurum. Arada anladigim kadari ile cogunluk Kettemoor ve Eclipse`te, yeni bir karakter yapicam bu aralar, eger tum turkler bir galaxy secebilirsek cok iyi olur. Rebel PA varsa arada katilabilirim May the force be with you
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Kettemoor'a bekleriz, yeni bir PA olusturma cabalari icindeyiz su aralar.. Rebel degiliz hepimiz Imperial'iz ama Rebel olman bizi bozmaz =P[hline]you don't like my shit. so sue me.
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 eclipse gel, biz burada bayagi gayretli bir rebel olusumuz. bir bakmisin rebel pa olmus.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Eclipse'e bekleriz .. Gerçi ben Imperial'ım ama olsun .. Hem rebel lar olmasa kiminle dalaşacaktık biz di mi? :)[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bi ben varım sanırım bloodfinde... Cliver, imperial corporal, master architect...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Liga Sonega, Architect/Weaponsmith, Tatooine/Bestine Adaxe'yi bırakıp bir süre sadece bunla takılıcam gibi. Sıkıldım ciuv'lardan.. :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Öne çıkan mesajlar