Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Başlık ta belirtildiği gibi arkadaşlar. şimdiye kadar hiç ilgilenmemiştim bununla. Para bollaştı da :)(inceden hava da atayım :)) Kredi kartıyla ödeyesim de yok artık , sorular aşağıda. 1.Nerden alınır ? (oyun içi playerlerden alınabiliyor diye biliyorum.) 2.Değiş tokuş nasıl yapılır ? 3.Almak istesem ne yapmam gerek ? 4.Fiyatları nedir ne kadardır ? Daha önce bu şekilde oyunu odeyen varsa ne yapıldığını nasıl olduğunu anlatabilirse çok müteşşekir kalacam.
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 1- Ya forumdan satan bulacaksın yada Channels listten trade>others kanalında sürekli satıyolar. 2- Satan kişi siteden My account>Account services>securely sell gtc yada öyle bişey. Oradan satışı ayarlıyor, kime satacagını kaça satıcağını yazıyor. Alacak kişiye mail gidiyor Siteye giriş yapıyosun orada zaten gösteriyo alıyosun. 3- Channels trade>others a git, secure method la satan birini bul,convo aç hangi karakter için alacagını söyle.Siteden ayarlasın satışı. Sen siteden onayla.Bitti mis. 4- 90günlük 400civarı olması gerek.420 falan sanırım. Detay 1 Detay 2
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 anlamaıdm ben hiç bişey ne alıp satıyosunuz, neyle alıp satıyosunuz
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Cuce yaklaşık 200 milyon isk'e forumlardan 1 aylık oyun süresi satın alabiliyorsun, başka oyuncular da illegal yollardan gold satın almak yerine 1 aylık oyun zamanı satarak legal bir şekilde isk alıyor.
Moss Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Biraz daha para kazan 3 aylık gtc al 400 kagıt ayrıca secure olmasını iste en saglamı o
Öne çıkan mesajlar