matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sucuklu yumurta gibi yaparim seni gel lan buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya bir saniye canni sen ayarmi verdin simdi :) altina yazman iyi olmus yakalayamadik kestirme pipini gece gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dur şimdi ayar düşünüyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bu arada geyik modundayim sakin olun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hangi arada sdfs. Uykum ver hülen ama daha banyo yapıcam leş gibi kokuyom. Yarın ders var. Canım sıkılıyo uyurken uff öff üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sen ayarı düşünedur, ben sana çekeceğim akoru buldum bile düdük seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Genk Sende de var cem yılmazlık be sdf Ne zaman kaçtı içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben k*çımdan 40 tane cem yılmaz çıkarırım be :D sadece keşfedilmedim henüz bu foruma da ondan yazıldım bakarsın gece geyik çeviren bi prodüktör vardır görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben haftaya gidiyorum Amerika'ya sen bana ver parayı ben teslim ederim adrese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yok yok sen bana ver ben teslim ederim. daha iyi bir plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 matama said: kizarim lan ben saat gece 2.30 kirmiyim kafaniza nerde lan benim baltam zaten hatunda bulamadik bu gece baltali zagor keserim aman diyim, geyikte kalsın bi zahmet bende giymiyim zırhları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 singapurda gördüğüm ilk bankamatiğe iş bankası bankamatik kartımı soktum. para çekme dedim. singapur doları olarak hesabımdan paramı çektim. 100 dolar çektiysem mesela singapur dolarıyla 0.2$ gibi çoook düşük bi rakam nakit çekme komisyonu kesmişler dönünce farkettim. taylandda Baht olarak çektim 0 komisyon. bankamatiklerin hangi banka olduguna bile bakmadım. Arkadaşının yanında her hangi bir bankamatik kartı varsa türkiyeden bi bankadan o bankaya yatırın ordan visa maestro visa electron bankamatiklerinden çeksin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 BonePART said: western union war herhangi bir bankaya gidiyosun (nerdeyse hepsinde war deniz bank finansbank ziraat felan) adamin adini ve adresini soluyosun bi de istersen gizli bi sifre soluyosun parayi veriyosun 2 dakka icinde adam amerkada bankaya gidiyo ben su su su diyo adresim bu sifremde su diyo parasini aliyo hatta istersen internettende yapabiliyosun ama komisyon nedir bilmiyorum bonepart kimlik ibrazı şart mı? sahte kimlikle gidilse anlaşılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 pasaport şartty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yok amerikadan bana gönderse biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bana göndersin sana niye gönderiyo? manyak mısın nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Fistan said: singapurda gördüğüm ilk bankamatiğe iş bankası bankamatik kartımı soktum. para çekme dedim. singapur doları olarak hesabımdan paramı çektim. 100 dolar çektiysem mesela singapur dolarıyla 0.2$ gibi çoook düşük bi rakam nakit çekme komisyonu kesmişler dönünce farkettim. taylandda Baht olarak çektim 0 komisyon. bankamatiklerin hangi banka olduguna bile bakmadım. Arkadaşının yanında her hangi bir bankamatik kartı varsa türkiyeden bi bankadan o bankaya yatırın ordan visa maestro visa electron bankamatiklerinden çeksin direk. en baba yöntem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar