Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek Kadın Nasıl Olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
estetikli burunlar dogalari geregi kisa olduklari icin soruya verilen cevap esnasinda boy degisikligi gozlemlemek daha zordur, cok dikkat edilmesini gerektirir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ilk goruste anlamak icin baska yontem yok malesef, fakat uygun kosullarda soruya verilen cevap esnasindaki kalp atislari, beynin ilgili hede bolgesinin aktivasyonu falan denetlenebilir, ama bunnari gunluk hayat icin onermiyoruz tabi ki[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ben gerekli soruya bi onceki sayfada cevap verdim efenim, hatta dedim ki gercek deilmisim de bunca senedir haberim yokmus, sahte ama durustum ben, kendi icimde celiskiliyim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
sanirim ilk mesajdaki maddelerin tersini uygulaman icab eder, ayird etmek icin de kadinlar icin onerilen burun testi tekrarlanabilir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Hmm galba bu forumdakilere kadınları ve karşı cinsler arasındaki sağlıklı ilişkileri öğretmek gibi bir misyon üstlendin üstüne...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
İlginç bi cümle kurmuşum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
acaba pakize pakize mi?
yoksa pakize suda mı?

pakise suda değilse nerede?
pakizeyi bulana 100 bin lira veriyorum!

pakiz enrede? biri pakizeyi özetliyor mu? yoksa pakize evleniyor mu?

azzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaa........[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
Ben kadına kadın demem kadın benim olmadıkça.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
Olabilir, olabilir..
İki yüz alırsın beş düşer karnene..
(Şu kadın dergileri de direk yabancı dildeki yazılar çeviriyolar ya Türkçe'ye illet oluyorum.)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 18 January 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
.
peki edi ne biliyim bunun için özel bi yöntem var mıdır profilden baksak falan ?

üzerinde bandrol oluyo böyle parlak parlak, işte ona bakacaksın.[signature][hline]secret shadows behind the veil

• Yeni Oluştur...