KaeL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yahu ben nick değişimi için yeni account alma yoluna gittim yanıma balon koydular 3 yıldır patideym kaldırın lan şunu! zegna hala sensen sys. op. duy beni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Aynısı banada oldu abi.ben 2001 üyesiyim balonla geziyom <.< Bide yeni üye muamelesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 balonunu alabilirim KaeL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 da ben balonumu göremiyorum lan bide bana göstermisoyrsanız varyaa!! bak şimdi o acc. benim yani bu acc. onun hmm anladın işte birleşip darbe yapalım :( edik:KaeL de balon varmı ? yani bende? öbür acc ta işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yok ben göremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tamam o zaman itiraz etcek başka birşey bulalım hmmm bu acc. umdaki kutumu ona istiyorum ne bu yeni sistem... bakın geçmişime valla girerim üşenmez yeni gelenlerde post kasarım agayım o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Dağılın Lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben şifremi unuttum filan bişeyler oldu.. yeniden üye oldum.. balonumda gideli 1-2 hafta oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Xo said: balonunu alabilirim KaeL sen sus kel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Cehennem yerinde hiç ateş yoktur ; herkes kendi ateşini götürür. vayy etler müesseseden diyesim geldi ama neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar