-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 http://www.albinoblacksheep.com/flash/pingpong.php mutlaka girin siteye izleyin bunu, bu şu alkışlamalı tipte bi tv yarışmasında yapıldı önce dumur sonra hasta olacaksınız daha önce açıldıysa, bulamadım, affola[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Haberturk'de izlemiştim bunu harika bişey harbi çok güzel yapmış adamlar.. :D[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 çok süpermiş ya daha kalitelisi varmıdır bunun(görüntü bakımından)[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 18 January 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Okulda izlemiştim baya ilginç.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hehe evet hoş yapmışlar gerçekten.. :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mükemmel, daha iyi görüntü kalitesi olan bi versiyonu elinde olan varsa paylaşsın lütfen :)[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 güzel[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 daha once verilmişti ama hade affettim :P bencede spr vala[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ya habertürkmüydü salak adamlar "matrix in takilidini bedavaya yaptılar" diye bol bol bağırıyordu arkada. hay allam baya bi küfretmiştim Benim mal habercilerim görüntü yavaşlayınca herşey matrixmidir mal adamlar! orada bir animasyon yarışması yapılıyor herifler okadar uğraşıp 3 boyutlu bir olay yapıyor LAN 3d OLAN YAVAŞ OLAN HERŞEYMİ MATRİKS! Bitek bullettime matrixden alıntıdır mermilerden kaçma yani şöyle diyim mermiler yavaş ve karakter hızlı ise alıntı olur ama bunda herşey yavaş anlamazki bunlar cs oynasa screen rate 10 olsa oda matrix dimi hay allahım ya yavaş çekim matrix den öncede vardır hemde gerçek silah mermilerini durdururlardı yada cama ateş ederken saniyede 200 300 kare çekebilen kameralarla kayıt yapar sonra 30 ile izlerlerdi odamı matrix töbe ya sinir oluyorum şu her yavaş şeye matrix diyenlere[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 akşam akşam herbişiye agresif tepki veriyorum uo yokta:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 utanmasam 20 yıldır nette bu dicem hani anlarsınız artık kastettigimi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi daha kaliteli görüntüyle daha önce de izlemiştim ama şimdi arayınca anca bunu bulabildim işte bulan olursa daha iisini bana da yarar.[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dl etmem lazım nereden bulaiblirim![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya zaten olay bir yarışma programında oluyor :) bu rada nette buldummböle matrix ping pong die aratınca çıkıyor arşivime ekledim :) öteki klasiklerimizden bir kuple *!------------------------------------------- -abi yeni eşyalar yapmışın hiç söylemiyorsun... ne güzel koltuuuk -bırak koltuğu şimdi zibidi ------------------------------------------- -buralarda at koşardı çiçek açardı buralar böyle değildi biliyormusunuz buralar böööle bostandı beee.... -------------------------------------------- -dondurma istiyorum! avokadolu olacak... --------------------------------------------*[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 şahaneymiş... birden avokadolu dondurma istedim. eksi eski 12 derece olacak.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya ii kaliteli görüntüyle kesinlikle arkadaki siyah gölgeler falan da gözükmüo ya, züpe[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: BabacumMostors, 18 January 2004 02:48 tarihinde demiş ki: dl etmem lazım nereden bulaiblirim! benim pc de vardı bu da istanbulda suan sakaryadayım :) geçen sene cekmiştim herhal[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar