xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 şöyle uzun yolda müzikden daha çok sözleri ile beni bağlayacak yabancı şarkı tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.. daha çok morissey - let me kiss you tarzında olursa cok sevınırım şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 leonard cohen - waiting for the miracle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bugün için ben "moby - dream about me" yi seçtim kendime belkide senide bağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bebek benim hayalimi kur bana telefonda yalan söyle eğer beni kötü etkileyecekse bana doğruyu söyleme zaten yaşamımda yeteri kadar üzüntü var sadece renklerin yaşamımızı doldurduğu düşle sadece bu gecelik başkasını düşle bebek, oh beni düşle telefonda sessizce konuşurken senin olmak istiyorum senin benim olmanı istiyorum o halde yanlız kaldığında bizim düşümüzü kur senin gidişine izin verişimin düşünü kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Richie Sambora - Harlem Rain Richie Sambora - Fallen From Graceland Richie Sambora'nın Undiscovered Soul albümü tam bir yol albümüdür aslında ama Morrisey dedin diye bu ikisini öneriyorum daha hafif parçalar çünkü, ayrıca herkesin bu albümü dinlemesini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Megadeth-A Tout Le Monde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 malemolencia - céu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar