tsaniakas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 nasıl artırılır ? su an 30 ... ne kadar basit bi soru dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yemeklere zehir sürerek kasıcaksın.30 dan 50 a fln kadar lesser potion sür yemeklere 50 den 70 e kadar normal posion sür 70 den 97 ye fln kadarda greater posion sür daha sonra deadly posion potion sür derim ben tabi yannış da olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bi günde olurmu?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Selam, Lombak'ın dediği gibi yapabilirsin, yada silahlara sürebilirsin zehiri, en uygun silahlar kryss ve katana bu iş için. Çok eskiden bir arkadaşım poisoning çalışırken yanında sürekli greater cure bulundururdu, silahı zehirlerken sende zehirlenebiliyorsun hatırladığım kadarı ile. Kolay gelsin[signature][hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bir günde olmaz this is no ateri hehe yemeklerle bi noktadan sonra gain gelmiyor tavsiyem en bastan pouchlar yapman herbirinin icinde 30-70 arasi dagger olsun...cantanda greater cure lar olsun..daggerlere netten bulabilecegin zehir araliklarina orantili dogru zehirleri surerek kasarsin... ilerlemesi EN pahali skill denilebilir kolay gelsin[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yemekle gmleniyo bile mono eheh ben 83 falan yapmıştım easyuo saolsun super bi script vardı cok uzun suruyodu ve masraflıydı (çok fazla potion gidiyo) ama gm garantisi vardı :) bu arada scripti bulamadım easyuo forumunda o yüzden sormayın boşuna neydi diye :) ama script serisinin ismi "murderer miner" olması lazım not: ben önce necroyu gm yapmıştım vampire olup başlıyodum macroya böylece zehirlenme sorununu ortadan kaldırıyodum ehe [signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. [Bu mesaj Popeye tarafından 12 January 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ohoo devran degismis hale bak ehhe :) neyse kesin olan tek bisey var pahali meret :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 peki kyrss e sürmüşüm dagger a sürmüşüm fark edermi ? bide abi bu olayın makrosunu yapana helal olsun ne diyim=) zaten para icin koyun kesioz paso :D baska yolu varmı bilmiorum... blacksmith bi arkadas var belki alırım ondan dagger ama ne kadar lazım? bide su an 32 sanırım poisoning ... lesser ı genelde sürüo ama sürülen eşyaya bi daha bidaha sürsem olmuomu? bide bide 30 dan 50 ye kadar lesser la mı kasayım yoksa bi üstü ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bi daha bi daha sursen oluyo ama popun dedii gibi elma ya felan süreyi dene 50-60 lara kadar..sonra gain geliyosa devam et olmadi dagger..(Dagger=ucuz :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 he bu arada elma olayı şöyle şimdi poisoningte item sayısına gore skill artıyo yada şöyle anlatıyım bi item belli süre sonra sana skill vermez o yüzden bolca dagger falan al deniliyor elma olayındaysa 5 tane elma kullanıyosun bunların birini alıp poison sürüyosun sonra o aldıgın elmayı tekrar diger 4 elmanın oldugu çantaya bırakıyosun böylece birleşiyo elmalar o zaman o ilk poison sürdügün elmayı sanki hiç kullanılmamış gibi görüyo oyun :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 peki elmaya 30 dan 50 ye kadar lesser mı süreim ? bide fail olmus olmamıs fark edermi? o olayı da cozemedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bide ben bu scriptleri napıcam ? yani yazılar yazmıs adamlar ii guzel onları nereye paste licem ? yada pastelicem mi ne halt edem? cmt oyuna basladım mazur görün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 oyuna yeni basladiysan scriptle ugrasma kendi kendine oyunda ugras.fail olsada sur eger basarili bicimde surersen ve gain alirsan tekrar sur taki gain durana kadar.[signature][hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Arkadaslar bu script olayı nasıl olabilmekte? bilgi verebilirmisiniz?[signature][hline]avatar nasıl yerlestirebilirim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bi kaç script programı var ama en çok kullanılanı easyuo bu programı indiriyosun,sonra sitenin forumlarından yada public script library den script i alıyosun,programı açıp oraya kopyalıyosun,script in içinde çalışması için oyunda yapman gereken şeyleri yazıyodur mesela poisoning için bi çantan olsun onun içinde 5 elma olsun filan diyodur demiyosa kendin çıkartman gerekicek herşey tamam olunca çalıştırıyosun script i, yanlız bannable dır,unattended macro yaparken yakalanırsan direk banlanırsın şansın varsa mark alırsın www.easyuo.com dan bulabilirsin dediklerimi[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Yaw benimki sadece bilgi aclıgı yani orenmenın sonu yok o acıdan sordum.. Sımdı bılgı aclıgımı su sekılde bıras daha doyurmaya calısayım.sımdı sozkonusu scrıptlere baktım ınceledım..Sımdı sunu soruorum ; Arkadaslar , saygıdeyer paticik ahalisi kuflenmıs ultimatr tayfası , Sozkonusu scriptleri deneyeniniz varmı yokmu ? Tecrubelerinizi dinlemek isteriz.. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben en son karakterimde elder necro,gm hide,stealth,spirit speak macroyla yaptım ya aslında biraz da bezginlikten benimkisi artık skill kasmak çok bayıyo beni o açıdan macroya vurdum kendimi :) ama bannabledır yani ehuehe bunu yapan zaten herkes söyler, "bak ben çatur çutur yapıyorum,her türlü ama sen yapma yani yazık olur" haksızda değiller yani onun için boşver sen yazık olur :)[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben olmusum easyuo scripti heh her alanda lazim hatta gecen gun zed le bi idoc ev beklerken bile kullaniyorduk bi parmagimiz scriptteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 arkadaslar scripti calıstırdım inanılmaz guzel bisi ya su anda sadece yeterli surenin gecmesini bekliyorum=) gerci okadar cok poison harcıyoki ii para gidecek gibi ... easyuo da fish steak le olanı indirdim sonra bi arkadastan french bread e uyarlanmıs halini buldum ... elma olayındaki mantık bunlarda da var :D 10 tane french bread yetiyo ... neyse bol bol dolu keg lazım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar