Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

poisoning

tsaniakas

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Lombak'ın dediği gibi yapabilirsin, yada silahlara sürebilirsin zehiri, en uygun silahlar kryss ve katana bu iş için.
Çok eskiden bir arkadaşım poisoning çalışırken yanında sürekli greater cure bulundururdu, silahı zehirlerken sende zehirlenebiliyorsun hatırladığım kadarı ile.
Kolay gelsin[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

bir günde olmaz
this is no ateri hehe

yemeklerle bi noktadan sonra gain gelmiyor
tavsiyem en bastan pouchlar yapman herbirinin icinde 30-70 arasi dagger olsun...cantanda greater cure lar olsun..daggerlere netten bulabilecegin zehir araliklarina orantili dogru zehirleri surerek kasarsin...

ilerlemesi EN pahali skill denilebilir
kolay gelsin[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

yemekle gmleniyo bile mono eheh

ben 83 falan yapmıştım easyuo saolsun

super bi script vardı cok uzun suruyodu ve masraflıydı (çok fazla potion gidiyo) ama gm garantisi vardı :)

bu arada scripti bulamadım easyuo forumunda o yüzden sormayın boşuna neydi diye :)
ama script serisinin ismi "murderer miner" olması lazım

not: ben önce necroyu gm yapmıştım vampire olup başlıyodum macroya böylece zehirlenme sorununu ortadan kaldırıyodum ehe
[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

[Bu mesaj Popeye tarafından 12 January 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki kyrss e sürmüşüm dagger a sürmüşüm fark edermi ? bide abi bu olayın makrosunu yapana helal olsun ne diyim=) zaten para icin koyun kesioz paso :D baska yolu varmı bilmiorum... blacksmith bi arkadas var belki alırım ondan dagger ama ne kadar lazım? bide su an 32 sanırım poisoning ... lesser ı genelde sürüo ama sürülen eşyaya bi daha bidaha sürsem olmuomu? bide bide 30 dan 50 ye kadar lesser la mı kasayım yoksa bi üstü ile mi?
Sosyal ağlarda paylaş

he bu arada elma olayı şöyle
şimdi poisoningte item sayısına gore skill artıyo yada şöyle anlatıyım bi item belli süre sonra sana skill vermez

o yüzden bolca dagger falan al deniliyor
elma olayındaysa 5 tane elma kullanıyosun bunların birini alıp poison sürüyosun sonra o aldıgın elmayı tekrar diger 4 elmanın oldugu çantaya bırakıyosun böylece birleşiyo elmalar

o zaman o ilk poison sürdügün elmayı sanki hiç kullanılmamış gibi görüyo oyun :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç script programı var ama en çok kullanılanı easyuo

bu programı indiriyosun,sonra sitenin forumlarından yada public script library den script i alıyosun,programı açıp oraya kopyalıyosun,script in içinde çalışması için oyunda yapman gereken şeyleri yazıyodur mesela poisoning için bi çantan olsun onun içinde 5 elma olsun filan diyodur
demiyosa kendin çıkartman gerekicek

herşey tamam olunca çalıştırıyosun script i,
yanlız bannable dır,unattended macro yaparken yakalanırsan
direk banlanırsın şansın varsa mark alırsın

www.easyuo.com dan bulabilirsin dediklerimi[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw benimki sadece bilgi aclıgı yani orenmenın sonu yok o acıdan sordum..

Sımdı bılgı aclıgımı su sekılde bıras daha doyurmaya calısayım.sımdı sozkonusu scrıptlere baktım ınceledım..Sımdı sunu soruorum ;

Arkadaslar , saygıdeyer paticik ahalisi kuflenmıs ultimatr tayfası ,

Sozkonusu scriptleri deneyeniniz varmı yokmu ? Tecrubelerinizi dinlemek isteriz..

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son karakterimde elder necro,gm hide,stealth,spirit speak macroyla yaptım

ya aslında biraz da bezginlikten benimkisi artık skill kasmak çok bayıyo beni o açıdan macroya vurdum kendimi :)
ama bannabledır yani

ehuehe bunu yapan zaten herkes söyler,

"bak ben çatur çutur yapıyorum,her türlü ama sen yapma yani yazık olur" haksızda değiller yani onun için boşver sen yazık olur :)[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar scripti calıstırdım inanılmaz guzel bisi ya su anda sadece yeterli surenin gecmesini bekliyorum=) gerci okadar cok poison harcıyoki ii para gidecek gibi ... easyuo da fish steak le olanı indirdim sonra bi arkadastan french bread e uyarlanmıs halini buldum ... elma olayındaki mantık bunlarda da var :D 10 tane french bread yetiyo ... neyse bol bol dolu keg lazım artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...