Law Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Selamlar bir meta gem aldim ve meta sockete takdim. Bu meta gemin verdigi +26 heal bonusunu alabilmem icin bazi requirementler var. Aynen yaziyorum. Requires more yellow gems than blue gems Requires more red gems than blue gems simdi burdan anladigim uzerimdeki socketli itemlardaki socketlerde bulunan sari gemler mavi gemlerden daha fazla olmali ve ayrica yine kirmizi gemler mavi gemlerden daha fazla olmali. simdi uzerimde hic blue gem yok sadece yellow ve red gemler var. Bu durumda bu bonusdan yararlaniyormuyum ? yararlaniyorsam nasil anlarim ? Meta gemin uzerinde bulundugu iteme gelip ozelliklerinin gorundugu kucuk ekran cikinca aynen su yaziyor +26 healing +9 spell damage and %2 thread reduced Requires more yellow gems than blue gems Requires more red gems than blue gems Bu yazilar beyaz renkde gri degil. Bir arkadasım bir seyin eksik oldugunu soyledi ve yanlis bir gem kombinasyonu yapdigimi soyledi. aciklamalarinizi bekliyorum. Dediigim gibi uzerimde hic blue gem yok sadece red ve yellow gemler var (purple yada orange veya green de degil sadece red ve yellow gemler var). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 teknik olarak sartlara uyuyosun, calismasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yazılar beyaz ise çalışıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ok tesekkurler cevaplariniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yeni konu acmak istemedim.bir soru da benden. simdi Requires at least 2 Red gems Requires at least 2 Blue gems Requires at least 2 Yellow gems yaziyor..sunu sormak istiyorum.hepsinden 2 tanemi gerekiyor yoksa birinden 2 tane olmasi yetiyormu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hepsinden 2 tane gerekiyor. Ancak 2 rengi olan gemler her renkleri için ayrı ayrı yazılıyorlar. yani o meta gem için 1 turuncu(kırmızı sarı), 1 yeşil(mavi sarı), 1 mor (mavi kırmızı) gem yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar