axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Tam tersine haplo. Bunlardan birini görme ihtimalin; üçünü, hatta ikisini birden görme ihtimalinden çok daha yüksek. O yüzden zg, kz yada heroic sethek mountlarını gören birine göre çok daha fazla şansın var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Aluriel said: Tebrikler, bence oyunun en güzel mountu. Alar'ı ilk kestiğimizde düşmüştü bize roll vermiştik warriorun birine. Kael den düşen mountu al'ar kesince nası verdiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Neden başlıgın tamamını okumadan yorum yaparsın acaba? Aluriel said: Al'ar nerden çıktı ya Kaelthastan düşüyor tabiki heh :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Görmemişim pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bir kere raptoru gorebildim suana kadar :( kael mountu falan imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 mountların drop rate i hep çok düşük zaten. ama o mountun biraz daha yüksek olması lazım. kael her gün kesilen bir boss değil zira. artı 25 kişiyle kesiyorsun, alması daha zor gm filan değilsen. spoilerı okumak isteyenler tıklasın, konuyla alakalı değil. miraul imkansız diye bir şey yok bu oyunda gerçekten. ben 1 ay önce gruul'dan ötesini göremeyeceğim diye ağlıyordum, şimdi bt yapan bir guilddeyim. daha ötesi herhangi bir mount takıntım yoktu, bir defa sh heroic yaptım drop rate'i gerçekten çok düşük olan raven lord düştü. daha ilk gidişimde eheh. sadece bunu almak daha zor 25 man olduğu için. ama kaeli farmlıyor artık millet, elbet alırsın oynamaya devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 valla nether drake var zaten, benim aklım zul'aman'dan dusen war bear'da. acaip tatlı ve hayvan gibi bişey :) ss de koyalım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 "war bear"da feciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 onu tameleyebiliyorsun birde. test realminde oluyordu, şu an tamelenebiliyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tame olayı yalan oldu kaldırdılar hemen. ptr da vardı birkaç günlüğüne sadece. Ashes of Al'ar drop rate %1.7 gösteriyor wowhead. Diğer bu tarz mountların drop rateleri ZG tiger mount %0.6, ZG raptor mount %1.3, raven lord %0.8, Karazhandan düşen Fiery Warhorse %0.5 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Abi kafirlik o ayının üstüne gnome bindirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Miraul said: bir kere raptoru gorebildim suana kadar :( kael mountu falan imkansiz zg raptorun düştüğünü bir kere gördüm ve aldım kazanan bir arkadaş trolldu ve cok samimiydik bana passladı.. şu anzu dan düşen raven lord mountunu da düştüğünü gördüm 2. en çok rollu atmıştım ama druid kazanmıştı, iyiki de kazanmış yazık olurdu ben de, 100% mount olayını kapadım legendry ile =) elimde olsa raptoru veririm başkasına. diğer hiç bir mountun düştüğünü görmedim bu arada. ama bu phoenix hakikaten süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Miraul said: bir kere raptoru gorebildim suana kadar :( kael mountu falan imkansiz Ha ahah aha sana kael in kafasını verelim ? soultaker sana günahını vermez kanka =P p.s Gz mount süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar