Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı

Othranx

Öne çıkan mesajlar

msi 6600gt var bende , haliyle epey eskidi kendisi artık. bi ara niyetlenmiştim dx10 ekran kartlarına, bu levelin ekonomik ve ideal sistemindeki 200 dolar civarındakilere.sonra chip te uzak durulması gereken donanımlar arasında orta seviye dx10 ekran kartlarından bahsediliyordu. almısken 128 bit ten fazlasını almak istiyorum ama ne kadar beklemek gerekir şöyle crysis i adam gibi çalıstıracak bir kartı 200 dolar civarına almak için?
Sosyal ağlarda paylaş

yaza kadar beklemek gerekiyor, yazın (seneye yani) yeni ekran kartları çıkacak. o zamana kadar ekran kartı alma derim. en sağlam kartlar bile crysis de 40fps anca alıyor-ayarlara bağlı olarak-.
ha bir de, işlemcin psu falan sağlam mı? onlar da eğer amd x2 ya de core2duo değilse onları de değiştirmen gerek. psu yetmeyedebilir bu arada onu da yenilemen gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx said:
amd 3200+ işlemci, psu 400 watt falandı sanırım, 1gb da ram var işte. işlemci için de bekleyeyim değil mi almısken toptan almak lazım?

agali aynı sisteme sahibiz lan sevindirik oldum :D
bende de amd3200+, 400 watt enlight kasa, 1gb ram. ama ekran kartı 7600gs.
senin de benim gibi sistemi toptan değiştirmen gerek. ya da amd x2 işlemci alırsın, bi de ekran kartı ama psu nun da yetmesi lazım işte. bence bekle. ben de askere gidiyom zaten. gelene kadar neler olur biter..
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok kart falan alınmaz bence şu an. 3x serisi de ikinci sınıf kart ati cevap veremedi nvidia ya bence bu kapışmada.

bekleyelim biraz daha, dört çekirdekli işlemciler yayılsın bi amd falan da çıkarsın da sonrasına bakalım diye düşünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...