irin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hürriyet haber bu aksam kemancıdalar,kapı açılış 9.30 da..kapıdan bilet bulmanın mumkun olacagı söyleniyor..ben gideyruum,merak ediorm acıkcası bir de destek olalım len adamlara...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 vay be. güzel bir yazı. umarım güzel müzik yaparlarda yükselirler. ayrıca kendimizlede gurur duymamak elde değil :) adamların elinden tutmuşuz, ne güzel!
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 -cleglaw- : aynen bende bekliyoryum yorum
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aynen bende bekliyorum güzel miydi?
underhill Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Birkaç tane adamın Iraq'tan çıkıp kelle koltukta bangır bangır heavy metal yapması gerçekten olağan üstü birşey.Ayakta alkışlıyorum.
irin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ses duzeni dışında bi sorun yoktu konserde. ama bir heavy metal konserinden bahsedince ses duzeninin önemi maglumm. yalnız adamlar gercekten iyiler..objektif grubu ve kemancının sağladığı ensturmanlarla sahne aldılar..destek de gorulmye degerdi: nejat yavasoğlulları,catafalque,aylin aslım,hayko cepkin,hariçten gazelciler... ve beklenenden içinde bulunmaktan mutlu oldugum kalabalık bir izleyici kitlesi... grup yakında istanbuldan ayrılacakmıs .sanırım yasal yollardan gelmedikleri için,yasal olarak baska bir ulkeye tasınma planındalarmıs.. o ulke sanki bir iskandinav ulkesi olacak gibime geliyor nedense
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yeni görüyorum :S bilsem giderdim.
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bildiğim kadarıyla bir süre daha Türkiyede'ler fakat Irak'a dönmeyecekleri kesin..
Öne çıkan mesajlar