Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

319uncu Kısa Dönem

Gaming

Öne çıkan mesajlar

ben adanada giriyorum. yalnız ben bişe duydum, sınava girmeden bi gün önce gidilip sıra alınıyormuş dediler. en azından öğretmen olan eniştem sınava gitmeden önce sıra aldı. öğretmen asker olarak yapmak istemesinden mi kaynaklanıyor acaba? ben son gün girmeyi düşünüyorum. ya da 2.gün girerim.
bu sıra olayından haberi olan varsa ii olur
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugun sınava girenler bir iki yararlı bilgi verirse fena olmaz =).. en cok merak ettigim sıra numarası alımının nasıl yapıldıgı ve sac, sakalla ilgili bir problem yasayan olup olmadıgı.. benim sac uzun diil.. sakalı da kesip giderim ama asker trası olmak gerekir mi bir sorun yasamamak için?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün girdim sınava adanada, bilgilendirim.. sıra almak gerekiyor, eger sıra almadıysan hemen git sıra al, merak etme gece 12 ye kadar falan verirler rahat.. sabah gidip sıra alıp o gün girerim dersen akşama kadar beklersin sanırım.. ya da araya kaynayabiirim diyosan araya kaynayıver, bazı kişiler sıra aldıkları halde gelmiyolar vs oluyor.
onun dışında sakalını kes, saça bişe demezler. kimliğini götürmeyi sakın unutma. bir de siyah tükenmez kalem, kurşun kalem ve silgi al yanına, ya da orda alabilrsin satarlar...
sorular bence zordu(bi matematikçi olarak diyorum bak)... ama otur da çalış deiyorum. sakın kısa istiyorum falan diye soruları cevaplamamaya kalkma, hiç cevaplamayanları farklı şeylerin beklediğini söylediler ;)
bir de bu sınavın uzun dönem kısa dönem belirlemesi içn değil, sınıf belirlemek için yapıldığını da bilmiyorsan öğrenmiş ol.. herkes uzun dönem kısa dönem sınavı sanıyor halbuki bu sınav sadece sınıf tercihinde önemli oluyor, o yuzden de yapabildiğini yap, güzel sınıflara düşersin herhalde.. benim 2 tane boşum kaldı, o kadar da uğraştım çözemedim soruları sayısalda :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...