Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sınav tarihi yaklaşıyor. Bu dönemde gidecek arkadaşlar nerelerde sınava gireceklerini yazarlarsa birbirimize yardımcı oluruz. Ben Balıkesir de sınava gireceğim ilk gün gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben adanada giriyorum. yalnız ben bişe duydum, sınava girmeden bi gün önce gidilip sıra alınıyormuş dediler. en azından öğretmen olan eniştem sınava gitmeden önce sıra aldı. öğretmen asker olarak yapmak istemesinden mi kaynaklanıyor acaba? ben son gün girmeyi düşünüyorum. ya da 2.gün girerim. bu sıra olayından haberi olan varsa ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 İşte sınav saat 8de başlıyor. Sen yarım saat geç kalsan bile sıranın sonlarına kalırsın. Erken girip, işini erken bitirmek için bir gün öncesinden orada olup, ertesi gün sırasına isim yazdırmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 İzmir / Narlıdere'de giriyorum.3'ünde gidicem heralde de şu önceden sıra alma olayını sizden duyuyorum.Sabah 7 gibi orada olsak heralde hallolur her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 valla internette de öyle bişe yazmıyor. ben de anlamadım. ya da annem karıştırdı lafları salladı bişeler :D çok erken gitmeye gerek yok diyolar. 8 de mi ne orda bulunsak yetermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 O değil de ben kaç aydır hızlı bile yürümüyorum yat yat yat sigara sigara sigara ağlatıcaklar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ankarada giriyorum bende, 3.gun gırecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sıra olayı varmış arkadaşlar. gittiğiniz zaman alıyomuşsunuz. erkenden gidin o yüzden, yoksa çok bekleyebilirsiniz. ben 7 de orda olurum sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sınav Hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bugun sınava girenler bir iki yararlı bilgi verirse fena olmaz =).. en cok merak ettigim sıra numarası alımının nasıl yapıldıgı ve sac, sakalla ilgili bir problem yasayan olup olmadıgı.. benim sac uzun diil.. sakalı da kesip giderim ama asker trası olmak gerekir mi bir sorun yasamamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben bugün girdim sınava adanada, bilgilendirim.. sıra almak gerekiyor, eger sıra almadıysan hemen git sıra al, merak etme gece 12 ye kadar falan verirler rahat.. sabah gidip sıra alıp o gün girerim dersen akşama kadar beklersin sanırım.. ya da araya kaynayabiirim diyosan araya kaynayıver, bazı kişiler sıra aldıkları halde gelmiyolar vs oluyor. onun dışında sakalını kes, saça bişe demezler. kimliğini götürmeyi sakın unutma. bir de siyah tükenmez kalem, kurşun kalem ve silgi al yanına, ya da orda alabilrsin satarlar... sorular bence zordu(bi matematikçi olarak diyorum bak)... ama otur da çalış deiyorum. sakın kısa istiyorum falan diye soruları cevaplamamaya kalkma, hiç cevaplamayanları farklı şeylerin beklediğini söylediler ;) bir de bu sınavın uzun dönem kısa dönem belirlemesi içn değil, sınıf belirlemek için yapıldığını da bilmiyorsan öğrenmiş ol.. herkes uzun dönem kısa dönem sınavı sanıyor halbuki bu sınav sadece sınıf tercihinde önemli oluyor, o yuzden de yapabildiğini yap, güzel sınıflara düşersin herhalde.. benim 2 tane boşum kaldı, o kadar da uğraştım çözemedim soruları sayısalda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 tesekkurler bilgiler icin.. ben Tuzla'da girecegim sınava.. 1 saat once sınavın yapılacagı piyade okuluna gittim numara almak icin.. 22. sırayı verdiler.. sabah giren ilk grupta olacagım bi aksilik cıkmazsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hayde kolay gelsin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Oper sınavdan sonra ayın 12'sine kadar yapılcak bi iş kaldı mı ? Verdikleri izin kâğıdını şubeye onaylatmak gerekiyo diye duydum? Kaldı mı senin yapacağın başka bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kim diyo yaav :D ben öyle bişe duymadım da demediler de. yapıcak bişe yok. 11 aralıkta otobüse bineceksin. sana verdikleri zarfı da alacaksın yanına tabi. unutma onu :D aldığın izin belgesinde zaten imza kaşe falan var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yarın açıklanacakmış (arkadaşlar ankarayı falan arayıp sormuşlar açıklandı mı diye, onlar demişler).. askeriyede tanıdıgınız varsa karanetten girip bakabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN emret komutanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Hayırlı tezkereler! Güle güle gidip, dönün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 oper nereyi kazandı acep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL ÇEKMEKÖY havacı olduk KISA dönem.. gidenlere hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 MEBS. OKL. VE EĞT MRK. K.LIĞI ANKARA / MAMAK ( PİYADE ER) hadi hayırlı tezkereler hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 İstanbul/Küçükyalı - İkm. Mly. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı - Kısa Dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bizim de polatlı ehe ehe eve yarım saat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 herkese de super cıkmıs yalnız =).. ben sizin kadar sanslı olmasam da fena diil yine.. ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI - kısa dönem cenderme.. hadi hayırlı tezkereler hepimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar