LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Viktor said: asin artik su dine hakaret geyigini muslumanim demeye utaniyorum yabanciya herkes okuzm usluman saniyor AKILLI OL JYLLLANNAD POST SOKARIZ KARIKATURLERI BI TARAFINA tadinda asin artik bu mevzulari fakat islamin yobaz kitleside apayri senelerce gavur putperest kopek kafir it ata_itsler vb vb seklinde diger inanclarla dalga gecip kendine gelince INANCA SAYGI BEYLER!!! moduna girer zaten turban sorunu bu kafa yapisi yuzunden cozulemiyor INANC OZGURLUGU TURBAN SERBEST OLSUN!!!1111 derken MINI ETEK YASAKLANSIN GAVUR ISI PUTPEREST GUNAH GIYMEYIN ULAN DOVUN!!! moduna giriyorlar hasta oluyorum ikiyuzluluklerineeğer bu post benim yazdığım postlara yönelik ise viktor bi kere yukarıda yazdıklarını destekleyebilecek bi hareketim varsa göster abi eğer değilse lafım yok. @penth abi kusura bakma ama bazen hakikaten saçmalıyorsun ya huun doğru demiş ayıp artık beyler insanların inandığı dini değerlerle dalga geçmek en büyük terbiyesizliktir birazcık seviyeli ve terbiye olun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben bişe demedim ya karıştırmayın beni alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 huun said: Penthesilea said: Penthesilea said: Bizim yobazimiz sizin yobazinizi dover amatebrik ederim +1 -1, başladığın noktada olmak nasıl bir duygu? ayrıca ben seni döverim. hem ben türkiye vatandaşı laik bir türküm, beni karıştırmayın bu işlere.doğru bunu sen demedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Bizim yobazimiz sizin yobazinizi dover ama Milletimiz biz-siz oldu, başardılar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 aboov, ben sadece komik bisey yazmistim. gene hölölöycüler gelmis. KAPILAR AÇILSIN ÇATIŞMALAR BAŞLASIN! DIŞARDA DAYAK VAR! ESCİNSEL MODERASYON! sesleri yukselmis bu kitleden, yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar