Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Allah atacak olsa kendi atmaz Cebrail'e attirir. Bu da Fenerbahce'in melek gibi takim oldugu savini destekliyor. Agzina vur lokmasini al, canim benim ya kiyamam edit: Oha yazim yanlisinin bu kadari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Allah atacak olsa kendi atmaz Cebrail'e attirir. Bu da Fenerbahce'in melek gibi takim oldugu savini destekliyor. Agzina vur lokmasini al, canim benim ya kiyamam edit: Oha yazim yanlisinin bu kadari +8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bu nasıl moderasyon ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Allah atacak olsa kendi atmaz Cebrail'e attirir. Bu da Fenerbahce'in melek gibi takim oldugu savini destekliyor. Agzina vur lokmasini al, canim benim ya kiyamamhhahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penth benim hassasiyetlerim var din konularıyla ilgili. Cahil misin barbar mısın ne boksun ağır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Giovanni said: Bu nasıl moderasyon ya ? yönetime laf yok şişşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Farinal said: Giovanni said: Bu nasıl moderasyon ya ? yönetime laf yok şişşşhakli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Giovanni said: Penth benim hassasiyetlerim var din konularıyla ilgili. Cahil misin barbar mısın ne boksun ağır ol. Birsey dememiski penth, hemen gaza gelmissin sende. Insanlara verdigin sifatlara da dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dotaya +1 respriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 insan da bir sıfattır. öyle herşeye söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aslında insan bir tür ismi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ayar vermek kitaba sigar mi horas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ben Penth'in postlarında dine herhangi bir hakaret göremedim bu ne gaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Giovanni said: Penth benim hassasiyetlerim var din konularıyla ilgili. Cahil misin barbar mısın ne boksun ağır ol.Herkes paladin oldu anasini satiyim. Dinle ilgili tadini kacirmadikca espri iyidir bence, oyle buraya gelip "Oldukten sonra tanriyla karsilasan ateist" diyaloglarini eksisozlukten kopyalayip yapistirirken kimse boyle tecavuz sonrasi dus altinda aglayan Perihan Savas kesilmiyo. Yonetim hata oldugunu dusunuyorsa geregini yapar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 beyler sizin yaptığınız espiriler ve yorumlar çok ağır evet düşüncenizde özgürsün ama sizin özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.yani lütfen böle hassas konularda daha derli toplu ve daha seviyeli mesajlar yazmaya davet ediyorum sonuçta islam dinin çoğunlukta kabul edildiği ve ibadetinin yapıldığı bi ülkedeyiz insanlar rahatsız olabilir bu konuda.bende çok rahatsızım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 daha seviyeli mesaj atsalar entry yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 haklısın pardon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 (Bkz: Ahirette götümüze girecek postlar) Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 asin artik su dine hakaret geyigini muslumanim demeye utaniyorum yabanciya herkes okuzm usluman saniyor AKILLI OL JYLLLANNAD POST SOKARIZ KARIKATURLERI BI TARAFINA tadinda asin artik bu mevzulari fakat islamin yobaz kitleside apayri senelerce gavur putperest kopek kafir it ata_itsler vb vb seklinde diger inanclarla dalga gecip kendine gelince INANCA SAYGI BEYLER!!! moduna girer zaten turban sorunu bu kafa yapisi yuzunden cozulemiyor INANC OZGURLUGU TURBAN SERBEST OLSUN!!!1111 derken MINI ETEK YASAKLANSIN GAVUR ISI PUTPEREST GUNAH GIYMEYIN ULAN DOVUN!!! moduna giriyorlar hasta oluyorum ikiyuzluluklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yürü Viktor, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dikkatli gözler için her kitlede yobaz olduğunu görmek pek zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bizim yobazimiz sizin yobazinizi dover ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Bizim yobazimiz sizin yobazinizi dover amatebrik ederim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Penthesilea said: Penthesilea said: Bizim yobazimiz sizin yobazinizi dover amatebrik ederim +1 -1, başladığın noktada olmak nasıl bir duygu? ayrıca ben seni döverim. hem ben türkiye vatandaşı laik bir türküm, beni karıştırmayın bu işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar