Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanri Kelimesi, Fenerbahce ve Zülfü Livaneli

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

Giovanni said:
Penth benim hassasiyetlerim var din konularıyla ilgili. Cahil misin barbar mısın ne boksun ağır ol.
Herkes paladin oldu anasini satiyim.
Dinle ilgili tadini kacirmadikca espri iyidir bence, oyle buraya gelip "Oldukten sonra tanriyla karsilasan ateist" diyaloglarini eksisozlukten kopyalayip yapistirirken kimse boyle tecavuz sonrasi dus altinda aglayan Perihan Savas kesilmiyo. Yonetim hata oldugunu dusunuyorsa geregini yapar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sizin yaptığınız espiriler ve yorumlar çok ağır evet düşüncenizde özgürsün ama sizin özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.yani lütfen böle hassas konularda daha derli toplu ve daha seviyeli mesajlar yazmaya davet ediyorum sonuçta islam dinin çoğunlukta kabul edildiği ve ibadetinin yapıldığı bi ülkedeyiz insanlar rahatsız olabilir bu konuda.bende çok rahatsızım açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

asin artik su dine hakaret geyigini
muslumanim demeye utaniyorum yabanciya herkes okuzm usluman saniyor AKILLI OL JYLLLANNAD POST SOKARIZ KARIKATURLERI BI TARAFINA
tadinda

asin artik bu mevzulari
fakat islamin yobaz kitleside apayri

senelerce gavur putperest kopek kafir it ata_itsler vb vb seklinde diger inanclarla dalga gecip kendine gelince INANCA SAYGI BEYLER!!! moduna girer

zaten turban sorunu bu kafa yapisi yuzunden cozulemiyor

INANC OZGURLUGU TURBAN SERBEST OLSUN!!!1111 derken MINI ETEK YASAKLANSIN GAVUR ISI PUTPEREST GUNAH GIYMEYIN ULAN DOVUN!!!
moduna giriyorlar

hasta oluyorum ikiyuzluluklerine
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...