Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hala low levellar da olan varsa hala 18 im oyun atıcagınız zaman söylerseniz gelriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 2 soru, cevabını bilen var mıdır - Skill resetleme olayı varmıdır - Beltte bulunan potionları kullanınca otomatik yerine Inventroryden koymuyor, bunu yapmanın yolu var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 1 - yok 2 - yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sağol bleda, bende 18 im, açarsn oyun gelirim(normal ip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Gençler ben de açtım temiz, avenger&conviction paladin ile gelebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tom said: 2 soru, cevabını bilen var mıdır - Skill resetleme olayı varmıdır - Beltte bulunan potionları kullanınca otomatik yerine Inventroryden koymuyor, bunu yapmanın yolu var mıdır Belte inventory'den koymaz ama yerden aldıklarını koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yeni başlayanlarla bugun atalım o zmn oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ip den atmak isteyen olursa beni de bir dürtün gelebilirim. Günde 1-2 saat Shenk ve üst map girişteki bossları kesiyorum sadece. Sürekli çık/yeniden aç yaptığım için ladder açmadım çok bayıyor bekleme süresi 39 meteorb var ama birisi kasıcaksa düz wp/boss run yaptırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 single 40 necrom var bu seviyeye gelirseniz bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 last gel hamachiden oyun atalım sen benim 18 barbara hızlıca bir rush yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Dediğim çifte miniboss rundan nagelring + bonesnap ve rare prismatic + 1 amazon skill + ivir zivirli hayvan amulet çıktı lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hangi hamachi agına gircegimi söyleyin gireyim sizde bana kastırın hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yahu ne gerek var hamachiye verin ipyi bağlanalım kimin charının questlerini yapıcaksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yolla o zmn ömden yanlız direkman andarielden başlıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yaw bir iki saate bitiririz o değilde sen açıp oyunu vericenki ipni bana questlerini yapabilelim at öm :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ondan hamachi yapalım diyorum ya asdas. normal ipmi bilmiyorum (Adsl suxxor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 başlat => çalıştır => cmd => ipconfig Hiç olmadı yaz google whatsmyip :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 eet diablo2 exp pack 0 dan yapmak isteyenleri bekliyorum bıktım dotadanm paso leave quit dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 killer 18 barbarla gelirim daha act 2 ye bile geçmedim. yanlzı 15 dakka yemek yicem. hamachiye gel ag adi gunahkarpaticik sifre sin veya sins 15 dakkaya burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 geldim aga gel bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben varım girebilirsem geleyim oyuna. act 3 teyim aslında ama yardım ederim hızlıca ilerleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 beyler 18 barbarım var sword-frenzy ci act 2 de onla gelebilirim, yada 26 lightning javazon var onlada gelebilirim ama önemli olan şu ki : hamachiye gelin killer gibi afk olmayın (şuanda killer patid2 şifre : mahoni olcak hamachi agında afk uyuz oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oyunu kurduysan gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben bu killer a ulaşmaya çalışıyorum. ama o gelmezse neyle kurmamı istersin act 4 e yeni geçen amazonlamı geleyim act 2 ye yeni gelen barbarian gelmemi yeglersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hiç farketmez ben act 3 teyim hızlıca benim görevleri yaparız o zaman gerçi o zaman benim kurmam lazım da ben kurunca oyuna giremiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar