Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 tamamdır LOD yükledim. Diablo2 deki karakterimi LOD a nası aktarırım? lod da single player diyince "convert to lod" diye bi seçenek var ama tıklanmıyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 neden tıklanmıyor ki? Ona basıp çevrilmesi lazım diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben de oynarım ama hiç multi tecrubem yok, ögretirseniz olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 O zaman sıfırdan karakter yapalım. Hem daha eğlenceli olur :D Son patch olsun, hamachiyle girelim. Gece 24'te fln gireriz? Nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hmm bende de yüklü deil diablo ama böyle gaz insanlar varsa burada ben de yükleyebilirim :D oynarız beraber. bu arada lod a cevirmek icin hic bisi gerekmio, cconvert to expansion diosn direk o cevirio. ama biz en iyisi bastan baslayalım, eski savelerimi bulamam ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet ya convert işine girmeyeyim o zaman. baştan başlayalım, kral olur. hem daha çabuk ilerleriz. bu gece 00.00 bana uyar. başka kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben varım o zaman bi format çakıp yükleyeyim. bu arada cd kullanmadan çalıştırma imkanım var mı lod u? orjinal var bende ama çok ses çıkarıyo cdyi okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bende geleyim ip nedir hamachi agi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hamachiden biri server gibi oluyodu dimi? kime giricez? (ehue ne demek bu??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ag adı:"pati-diablo2" pass:"pati" ip:"5.122.93.146" lod 1.11 yuklu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ben giriyorum o zaman patch bitince. yarım saate geliyorum. patch ne kadar uzun sürüyor bende ya? en sona kadar patchliyo bide otomatik, en son 1.11b miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yok mu gelen biz masakariyle oynuyoruz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya beyler dün yurtta net bağlantısı gitti. sabah da baktım yoktu. inşallah bugün gelir. gireriz yine gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dun ıkı kısı basladık fazla ılerlemedık blood raven questını bıtırdık bıraktık lvl 5 yada 6 charlar paladınle barbar yenı gelenlere ılk ıkı quest ıcın yardım ederız aksam 22 cıvarı baslayıp 1-2 arası bırakalım dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben pazartesi salı gibi ancak katılabilirim size, diablo cdsi bulamadm ftpden indiriorm, o da zaman alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Saat 22.00 uygun bence de, 1 yada 2 gibi çıkarız. Lvl 7 yada 8de bıraktık biz. Bu akşam gene girelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 tamamdır net geldi yurda. girelim bugün dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 10'da mı girelim daha mı geç girelim arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 10 ıyı gıbı erken gırıp erken cıkarız ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ya ben bi format atıcam da, biraz geç girebilirim. Gelicem ama mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kesın saat verırsen beklerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 masakari su an burdaysan bi deneme yapalim ama bi hamachi'i kurayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 format yeni bitti siz başladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yarın saat 18:00 uygun mudur sızlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 18 çok erken ya. bende açarım bundan sonra her gece. bu gece 23 gibi açarım mesela. var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar