Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Olumlu konusmalari sevindirdi, mutlaka cok hata yapmisimdir farkindayim ama cok cok zor bir spor gercekten. Futbol gibi hersey gozunun onunde olmuyor, siz o ruck'a bir daliyorsunuz ben hic bir sey goremiyorum arada eller ayaklar oynuyor elimden geldiginde gorduklerimi caldim... Soyle teselli oldum, hata yaptiysam iki tarafa da esit hata yapmisimdir :P Insallah diger maclarinizi da yonetme sansim olur, cok cok iyi oynadiniz ayrica kanimca. Kadikoy iyi ve koklu bir takim, oyunu cok iyi bilen bir koclari ve bir kac tane de deneyimli yabanci oyunculari var, siz 0 dan bildiklerinizle yola ciktiniz ve gayet iyi bir is cikardiniz kanimca. Ayrica 10 sayi almak gayet guzel bir sonuc bence ilk macinizda daha once buyuk sahada hic oynamamis olmaniza ragmen. Mactan benim makinamdan cekilen bir kac foto da koyayim siz de eklersiniz dahasini. foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu da seni uyardigim an sanirim dead :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 deadwoll said: Bakırköy'ün 80dk sahada kalan 2-3 oyuncusundan biri olarak (4 numarayım, uçan tekme atanım :P) şunu söyleyebilirim, yenildik ama mutluyuz. Hayatımızda ilk kez ciddi bir maç yaptık, hayatımızda ilk kez çim sahada (tam sahada) rugby oynadık, hayatımızda ilk kez adam gibi bir hakeme denk geldik. Oyun başı konstantre olamamamız nedeniyle yediğimiz 15 sayı en çok üzüldüğümüz 15 sayıydı açıkçası. Ha bu arada Kadıköy'e gidip hayvan gibi içtik, ben 4 bira bir de sokakta şişeden diktiğim JB'yi sayabildim anca, karışınca fena çarptı şerefsiz, eve geleli 1 saat oldu anca kendime geldim. Kadıköy'deki tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim, Azmodai'e bana anlayış gösterdiği için teşekkür ederim. (yaptığım beygirlik direk 10dk uzaklaştırmadır normalde, ama maçın heyecanına kapılmıştım, tekme atttığım arkadaştan da tekrar özür dilerim.) Umarım lig hep böyle dostça bir ortamda sürer, gerçi Ottomans vs. Pumas maçında duyduğuma göre biraz çirkinlik olmuş ama olsun. Heyecanlarına vermek lazım onların da. kadıköyde içtiin jb diildi şaraptı ben sizin servisle döndüm:) camdan kusan kimdi :) ayrıca işediğiniz yerdeki çimler inşallah solmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 http://img206.imageshack.us/img206/755/dscn3381gs9.jpg önde yatan benim ağzım garip gözükebilir o heycanla dişliği çıkartmayı unutmşm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Camdan kusan bendim :P , arabaya scruma giren de bendim, nedense şişeyi JB şişesine benzettim o kafayla. Yalnız bizim takımdan başka kimseyi hatırlamıyorum arabada, Murat Abinin yanında mı oturuyodun? Ha birde tüm foyalarımızı meydana döktüğün için teşekkürler xD . Aç ve yorgun bünye çabuk indiriyor kalkanları ne yapalım :( @Azmodai; ya sahada en zayıf adam bendim sanırım, şimdi koyduğun fotolara baktım da kağıt gibi görünüyorum o adamların içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bir de ben çime işemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 rugby ne ulan, amerikan futbolu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Alakasızlar baya, ben gerçi amerikan futbolundan pek anlamıyorum ama BonePART çok iyi özetlemiş rugby ve amerikan futbolu arasındaki farkı; Rugby RTS'(real time strategy) ye Amerikan Futbolu TBS'ye (turn based strategy)benzer eğer bilgisayar oyunlarından örnek verirsek. Rugbyde oyun durmaz pek, zırh vs. giyilmez, topa ayakla daha çok vurulur, ileri pas yasaktır, 15 kişi oynar, pek oyuncu değişikliği yapılmaz ve rugby deli gibi koşmak, patlayıcı güç kullanmak üzerine kurulu bir oyun işin taktiksel kısmını bir kenara atarsan. Tabii bu cüsse lazım demek değil, rugbyde cüsseden çok pozisyona doğru girmek önemli kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar