Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X360 Live pleyırzz :p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün sağolsun ssj4songoku ile bi yarım saat kırkbeş dakika çok temiz streetfighter çevirdik. hani noob gavurlar ve lag yüzünden soğuduğum oyundan öyle keyif aldım ki, kelimeler yetmez. büyük ihtimalle cod4 falan alıcam multi için sırf. banlanana kadar go allah go
Mesaj tarihi:
Gamertag: RabecTR

şu an sadece Gears oF War 1/2, Resident Evil 5, End War ve Wolverine var oyun olarka. Yeni X box ı aldıımdan beri bıraktım korsan oyun almayı o yüsden pek oyunum yok şu an ^^. Fight Night Round 4 ve Hawx da yolda geliyorlar ama.
Mesaj tarihi:
Sevenos said:

ÖNEMLİ: Arkadşlar eğer makinanızda FW varsa bi kaç gün LIVE'a bağlanmamanızı öneriyolar, haberiniz olsun, Microsoft BAN dalgası başlatmış ben ethernet kablomu çektim ortalık sakinleşene kadar.

Anlamı yok bunun. MS "geldik yoktunuz banlayamadık bi daha ki wave'e inşallah" tadında takılmaz, ban yediyseniz ilk online olduğunuz anda gg no re.

2007 tarihli mesajı alıntı yaptım ama bilmeyen vardır belki hala..
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hmm gerçi dvdyle de oynanıomuş ya,ben illa harddisk gerekiyo sanıyodum ;o bayaa zevkli gibi, bikaç el sf4 filan oynadım da.

patiden oynayanlar varsa epey,ben de hemen katılırım bi kulaklık alıp.aktif kişiler ekleyin pls, tag; anubisath88
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Battlefield 1943 oynayin kesinlikle, inanilmaz eglenceli.
Bi de, Gears of War 2 multiye cikacak delikanli var mi?

sirf gears of warda seni ezmek icin ekledim ama bir kere online olmuyorsun ilke. hic olmuyorsun cok uzuluyorum.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cod 4/5/mw2 de uzun zamandır [TURK] clan tagiyle oynuyoruz(duk, 8-9 aydır hic oyun oynamıyordum) , goren turkler de katılıyor. beklerim.

tag: sikeur

=p
  • Yeni Oluştur...