Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bugün sağolsun ssj4songoku ile bi yarım saat kırkbeş dakika çok temiz streetfighter çevirdik. hani noob gavurlar ve lag yüzünden soğuduğum oyundan öyle keyif aldım ki, kelimeler yetmez. büyük ihtimalle cod4 falan alıcam multi için sırf. banlanana kadar go allah go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Gamertag: RabecTR şu an sadece Gears oF War 1/2, Resident Evil 5, End War ve Wolverine var oyun olarka. Yeni X box ı aldıımdan beri bıraktım korsan oyun almayı o yüsden pek oyunum yok şu an ^^. Fight Night Round 4 ve Hawx da yolda geliyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sevenos said: ÖNEMLİ: Arkadşlar eğer makinanızda FW varsa bi kaç gün LIVE'a bağlanmamanızı öneriyolar, haberiniz olsun, Microsoft BAN dalgası başlatmış ben ethernet kablomu çektim ortalık sakinleşene kadar. Anlamı yok bunun. MS "geldik yoktunuz banlayamadık bi daha ki wave'e inşallah" tadında takılmaz, ban yediyseniz ilk online olduğunuz anda gg no re. 2007 tarihli mesajı alıntı yaptım ama bilmeyen vardır belki hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 xbox oyunlarini orjinal alin olm, ekmek calmazsiniz canta calmazsiniz korsan da calmaktir ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Guitar Hero: Metallica veya Rockband 2'de ortaligi inletelim bu arada varsa eger oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Gitarı, hiroyu geçtim de, bi cod4 veya cod5 ekibi kursak daha iyi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 cod4 iyi olur ya. Kuralım bir cod4 tayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Penthesilea said: xbox oyunlarini orjinal alin olm, ekmek calmazsiniz canta calmazsiniz korsan da calmaktir ffs sen indirimli alıyon tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 gamertag: cturkarslan L4D ile COD5 e varım şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Battlefield 1943 oynayin kesinlikle, inanilmaz eglenceli. Bi de, Gears of War 2 multiye cikacak delikanli var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 az önce açtım bn de bi account,1 ay bedava gold deneyebiliyomuşum meğer yaw ;O gerçi bende harddisk ve kulaklık yok :/ gamertag: anubisath88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hmm gerçi dvdyle de oynanıomuş ya,ben illa harddisk gerekiyo sanıyodum ;o bayaa zevkli gibi, bikaç el sf4 filan oynadım da. patiden oynayanlar varsa epey,ben de hemen katılırım bi kulaklık alıp.aktif kişiler ekleyin pls, tag; anubisath88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Penthesilea said: Battlefield 1943 oynayin kesinlikle, inanilmaz eglenceli. Bi de, Gears of War 2 multiye cikacak delikanli var mi? sirf gears of warda seni ezmek icin ekledim ama bir kere online olmuyorsun ilke. hic olmuyorsun cok uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 surekli online'im be, sen kimsin cok merak ediyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ayip ediyosun, merakla bi yere varamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ben surekli online'im live'de. tag: kazanci. guncel oyunlarda co op falan atariz isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 cod 4/5/mw2 de uzun zamandır [TURK] clan tagiyle oynuyoruz(duk, 8-9 aydır hic oyun oynamıyordum) , goren turkler de katılıyor. beklerim. tag: sikeur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar