Quibble Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Beowolf die bi film gelio TC de de gelio mu gelcek mi bilmiyorum full 3D.. ama sanirim salonun bi ozelligi diil bu olay katli cekim falan filan ben anlamam arkadasim sacmaladim.. gelince izlersiniz hadin eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abi çok güzel sinema salonu 12 ytl öğrenci için(öğrenci belgeni göster diyo haberin ola :D )14 ytl de normal bilet ama popcorn falan çok pahalı haberin olsun en üst sırada sevgililer için falan böle çiftli koltuk ama arada bişi yok sarıl falan diye :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 en son duyduğum kadarıyla harry potterin son 30 dk sı ile okyanuslar altında adında belgeseli gösteriolarmıs orda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 googleladım ve "istinye park IMAX" çikti. bekle istinye park ben geliyorum. I AM LEGEND diye bir film çikiyor nitekim will smith'in. onu en azından IMAX'te izleyelim nitekim 300'ü kaçirdik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar