mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 SUS KONUSMA! bundan sonra goksu ne derse o olur, kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ivy said: ya napiim bana öle dedi işte savunma ve koruma içgüdüsünü,"beni engelliyor!" diye malzeme yaparaktan,erkeği pıstırtan bayan modellemesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Elimizde olmayan sebeplerden dolayı erteledik 1 hafta.. elimizde olmayan sebepler: butun haftasonu dolu birtek pazar gecesi 22.00 var.. olur olmaz bir konusalım olursa gece oyunuda güzel oluyor.. Eğer biz gelicez derseniz rezervasyonu geç yaptırdığım için benim hatamdan kaynaklanan problem için gelenlere birer bira ısmarlayabilirim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Cumartesi 13 gibi bulusuyoruz, guzelce egleniyoruz, mac vakti mac izliyoruz kimler geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 temmuz budur, ben gelirim. Gizem de gelir, Goksu'da gelir, Onur da gelir.. Herkes gelir heyyyoo !! :D Ulan gene adamlarin bulusma topiginde biz bulusacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Herkes davetlidir, bana ozel mesaj atin detaylari bildireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 baksana maci nerede izlicez ? Ben bahceli diyom, arada okey de ceviririz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sen bilirsin senin dogumgunun ben bahceliden nefret eden bi insanim ama sen istiyosan gelirim :D tunali ownz bahceli sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 olm bana tunali da uyar, maç izleyebilecegimiz sakin bi ortam buldugun surece sorun yok :D Lan benim dogum gunum geceli yil oldu :D 9'u eski kiz arkadasimin dogum gunu, su bulusmayi 9'una alip ikisi bir arada mi yapsak :D Ehe ama yok, dur biz onla küsmüştük :D Neyse sozun ozu, tunali'da yer onermedin de biz mi gitmedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi dedigim gibi bahceli olsun sen oyle dedin :D dogum gunun tabi bi kac gun gecmis ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 iyi ya, o zaman detaylari yarin aksama kadar hallederiz biz zaten :D.. Ben gidem uyuyam o zaman, geberdim zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yahu paintball :( ben 10da gelirim valla çok pis oynarım. ayrıca arabayı sattım ben gelemem cumartesi galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben seni sirtimda tasirim onur ayrica her yere arabayla mi gidilir sende :D doneriz gparktan birlikte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 hadi len ordan :) taksiye atlar dönerim öylece ehuh hem ben paintball isterim.Ya paintballcu arkadaş,benide yaz sen toplama maçlar falan varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bugün buluşak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 gaza getirme milleti serkan sanki gelceksin de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Pazar günü 10 da kim geliyo şimdi paintball'a söyleyin ya.Gece dahada keyifli oluyo hem,he deyin bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Pazar gunu gece saat 10'da paintball'a kimse gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bence de 3 5 kişiyi geçmez 10da gelen kişi sayısı, haftaya erteleyelim en iyisi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ivy said: gaza getirme milleti serkan sanki gelceksin de :) istedinde gelmedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Gelmiyom paintball'una falan ozaman >:D< gider ben başka takımlarla oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yok abi o takimla ben olsam oynamam bir daha, baksana seni " transfer listed " yapmişlar. Parayi basan alir hesabi :D O diilde yarin kaçta bulusuyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 iptal ediyorum paintballı ben düzenlemicem.. iyi günler isteyen başka biri varsa düzenlesin lütfen. beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sorun sende degil semih, olmuyor ne yaziki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yanlış olay şurda.Olay şurda,şu saatte şu şu şu kişiler geliyo,gelmek isteyen varsa hoşgelir,gelmeyen varsa boş gelir dicen olcak bitcek.Sonrasında 4 kişi paintball'a gitmeyi göze alcan tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar