ivy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tamam ya kraliçem demedi onu ben uydurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 asfsafjsag :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Muthis bir organizasyon ile geliyoruz kimse hayir diyemeyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 gellidus sana her turlu yardima hazirim, fakat organizasyon basariya ulasamicak ne yazik ki, tecrube konusuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 haauahasdasdadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hatta, basariya ulassin paintsignda ciplak bi bicimde elimde paintball tabancasiyla SPARTAAAAA diye kosucam o kadar eminim yatar organizasyon yani paintball oynanir ama onceki mesajlarda bahsettigim gibi, gideriz oraya ararim kenkleri:P telefondan gelir 10 kisi yoksa saati belirledik surda bulustuk muthis eglendik kimse sorun cikarmadi i ih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ozaman şeyi deneyelim gelmeyen aha böyledir: O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gelirsem daıtırım yannız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bende valla,silahın dibcii'ylen bile girişebilirim,çatıdan falan üstünüze atlayabilirim,herşeyi bekleyin benden o fabrida arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bi paintsign yapılmıştı 2004 yada 2005'te güzeldi baya. Dorn nerde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 buyuk konusmayalim arkadaslar yani sonra yapamazsiniz mahcup olursunuz :P Lexius ile beyin firtinasi devam ediyor muthis organizasyon fikirleri ile geliyoruz birazdan cikiyorum en yakin zamanda detayli bilgiler ile geliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hadi bakalım bekliyoruz haberleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 haydin ayarlayalımda eskisi kadar güzel bir buluşma olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Neyse ben de olumsuz olmaktan vazgectim, herkesi zorla getiricem bulusmaya, facebooktan event yaratsak yekti varsa paticik grubunda eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gelirim ben de paint balla ayarlanırsa, eğlenceli oluyo, gerci ayağım sakat biraz ama, düzelr herhalde ayarlanana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Laorx said: bi paintsign yapılmıştı 2004 yada 2005'te güzeldi baya. Dorn nerde:D geldim geldim :) bi süredir sadece wow ve mmo bölümlerine göz atıp çıkıyodum kaçırmışım bu topici. arkadaşlar siz toplaşıp bi tarih belirleyin ben yine yardımcı olurum size her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yaz beni de 2 aralığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ee kimler geliyo 2 aralığa? Hadi kesin bi haber verinde rezervasyon yapalım ona göre. Ben gelirim 2 aralıkta,hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 valla bende varım çok fena varım hemde,kar maskeme kadar hazırladım ben.Muhtemelen ben + 1 veya 2 arkadaşım olabiliriz,bi konuşuyumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yau yazın şuraya bişey valla bukadar niyetlendim,bidaha gelmem hiçbi buluşmaya falan ha.İllaki yırtınıyoruz her buluşma için.Ona göre program yapcam,işim gücüm var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 temmuz diğer hafta die rica etti snrm öyle bşi olucak önümüzdeki hafta pazar günü fix olarak tarihi sabitliyorum.programlarımızı ayarlayalım bizde yeri ayırtalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2 aralığa ben de gelemezdim, ama 9 aralık olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 son tarih olarak 9 aralık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar