green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya anlamadim internet optionstan homepage'imi degistiremiyorum, aptal bi site ve popup aciliyo her explorer'i baslattigimda,gayet sinir bozucu buna bi cozum var mi?[signature][hline]-->Four String MagicTime well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 çözümü var... bu programı download ediyosun. Scan ediyosun. programı bulup üstüne tıklıyosun sonra orda seni yönlendiriyo zaten ne yapman gerektiğin hakkında[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 soyledigin programi indirdim butun soylediklerini yaptim ayrica bi de spybot var onu da calitirdim ama yine homepage'i degistiremiyorum[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ad-aware daha iyi onu kullan.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ad aware cozdu evet sorunlari varmis diye duymustum ad aware'in o yuzden yuklemiyodum ama denedim begendim saolasin kardes[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar