ivy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 açıklandı ya ben bu okul harcını tam ödemiştim ama harç bursu çıkmış e bana paramı geri mi vercekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 argh! geri ödemelerine baktım az önce.. ocaktan itibaren 140,140 ödüyeceğim.. (toplu ödesem (ne biliim 500-500) olur herhal?) bitsin gitsin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Öğrenim kredisi çıktı . - Kendi paramı alıcam harcıcam , ne anladım bu işten .:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 @ivy: bi dilekçe fln doldurup veriyosun öğrenci işlerine daha sonra sana geri ödüyolar ama biraz zaman alıyor geri alman ben zamanında 1 sene sonra almıştım=) bana da son sene öğrenim çıktı katkının yayına hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bi de IBB bursu alan var mı istanbul büyük şehir belediyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 o bana çıkmadı da onun hem normali hem ek kontenjanları açıklandı bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kyk said: Yurtkur 2007-2008 Öğretim Yılında da müracaatta bulunan bütün öğrencilere burs veya öğrenim kredisi ve isteyen her öğrenciye de katkı kredisi vermiştir. demiş kyk..ben burs istemiştim öğrenim zaten vardı vermemiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kredi veya burs alma hakkı kazananlar için sekreterlik/öğrenci işlerinden alcağınız kağıtları notere onaylatıp kykye götürmeniz için yarın son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 @elleso ne duyarlı insansın öyle takdir ettim nacizane.o değilde bu krediler kac ay verilior.bir de herkesin sentindeki miktar neden farklı aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 harç miktarları farklıdır belki ? tübitak bursunda senet miktarları için çok yüksek üst limit belirliyorlardı, fakat geri öderken sadece kullandığın borç kadarını yasal faiziyle ödüyordun. belki o durum mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben 1400 ytl'lik bi senet yaptım son senem ocaktan ocağa kadar 1 yıl alcakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 miktar kişini kaçıncı sınıf olduğu katkı kredisi aıp almadığı ve kaç yıllık okuduğu(kaç yıl parayı alma hakkı olduğu) gibi kriterlerle değişiyor.ilk senense bu sene üniversitede e 4 yıllık okuyorsan 4 yıl boyunca alacaksın yazları dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 9 ocakta almıştık ama herkez 7 sinde alıor Şimdi 7 mi 9 mu alacağımız tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 7sinde alıcaksın artık daha bankamatik kartını falan almak lazım, finallerden sonra gidim de alim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 geldi mi ki kartlarınız?biz martta almıştık kartları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 3 hafta sonra fln alırsınız demişlerdi fnaller bitsin de 2. dönem gider alırım bi ara=) ya çıka çıka son sınıfta mı çıkar bu meret şansa bak hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar