Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bunun bi zararı varmıdır şimdi fark ettim acep temizlemem gerekirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Zararı olmaması lazım diye biliyorum. Hatta dokunmamak belki daha iyi yani yumuşamış olabilir kabuğu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 suda ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 suyu çok mu koydun bide güneş ya da ışık görmüyor mu kaplumun? suyun dışına çıkıp güneşlenmesi lazım her gün belli bi süre. sürekli suda üstü yosunlu bi şekilde geziyorsa kaplumun ölür. kabugu yumusar ve yatar. temizle direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 direk temizledim, teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 benim de vardı allahsız tospaam bitane. üstüne kaynar su dökünce ölmüştü :( ben dökmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 @Llama kabuk sertleştirici kullanıyor musun? kullanmıyorsan kullanmalısın boylelikle hem yosun derdinden kurtulmus olursun hem de kaplumunun kabugu sertleşir iç organları zarar gormez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 böyle bişeyden haberim yoktu bak bugün bakayım o zaman ee kabuk sertleştiriciyi nası kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 tahmin ediyorum kabuğuna sürüyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 geciktirici gibi bişe olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 haftada bir kez pamukla kabuğuna sürmelisin ama kabuğu sürmeden önce temiz olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar