HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Selam Arkadaşlar ben hobı olarak bişiler yapmak istiyorum.terciğimde amatör fotoğrafcılık. yanı söle bi makına alıp güzel hoş şeyleri kalıcı kılmak istiyorum.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Nasıl Başlamalıyım ,nasıl bi makine almalıyım..? ben poz ile filan uğraşmadan çektiğim fotoğrafları direk bilgisayara aktarabileceğim bi makine arıyorum.. Söle uygun bi kaç makine filan söelrseniz çok sevinirim. Fatih Zorlu /Antalya[signature][hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bence ilk önce herhangi bir dijital makina ile başla. Farketmez ne olduğu fakat hızlı çekim yapsın yeter. Ben profesyonel değilim, hatta anlamam fotoğraftan fakat en güzel öğrenme yolu bol bol fotoğraf çekip onları incelmektir. Ayrıca netten biraz tutorial da okursan sana bayağı yararlı olur. Kolay gelsin...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar