Aurora Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yani şimdi bize bunları mı yakıştırıyosunuz? :([signature][hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bride.ru da baya hoş bayanlar varmış[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 öögh! tek kelime ile İĞRENÇ[signature][hline]Adamım, yürüdüğün yollara adını yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ucubeleri clearence bolumune atmislar ehuheue[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yaa bize bunlarımı layık görüyosunuz :( neyse saol düşünmen yeter :p[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Zhuauhau süper ya adam satILdI faLan yazIyo :D *!yarILIr*[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 aziyla yetinmeyen cogu hic bulamaz anlayana davul zurna sinek...... vsr.. :P[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bugun ikinci kez OHA demek zorunda kaldim :P[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bunun erkekler için olanı da var mı acaba :) Tahmin edemiyorum siteye resim yollayacak kokoşları[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 www.bride.ru ama burdaki kadınlar harbiden güzel en fazla kaç tane alabiliyoz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ben bunu alıcam adı nataly 1.82 boy 52 kilo rusya'da :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Yok be abi ben böle deve gibi kadınlardan hoşlanırım :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hakkaten 1.82 çüş[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Esas olarak rus hatun olayını düşünmedim dersem yalan olur :D Şimdi bu iki taraf içinde çok hayırlı bir anlaşma. Erkekler için çok hayırlı çünkü rus hatunlar hem çok güzeller hemde burunları türk hatunlarıyla karşılaştırılınca çok daha aşağıda. Artık bir çok kadının içine işlemiş o büyük burunluluk ve bir çok erkekçede çok doğal karşılanmaya başlanmış. Ne yapayım ben hoş karşılayamıyorum :-) Tabii ki olayın kadın boyutuda var, onlar içinde türk erkekleri çok çekici zira bakınız itiraf.com'da ne demişler fındık_ezmesi; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; İl: Ankara Sarışın, uzun boylu Rus erkekleri dururken Rus kızlarının neden gelip de bizim Türkler'le evlendiğine akıl sır erdiremezdim. Ta ki beş buçuk ay önce ayrıldığım Rus sevgilimle tanışana kadar. 1) Bir Rus erkeğinin romantik davranmasını beklemek saflıktır. "Beni niye aramadın?" türünden yakınmalar boşunadır. 2) Cinsel hayatınız tamamen onun arzusuna bağlıdır. 3) Tembel olduğu ve kocaman bir bira göbeği olduğu için sekste her şeyi sizden bekler. "Kadın üstte" pozisyonu her daim tercihidir. Bunun değiştirilmesi teklif dahi edilemez. 4) Gün boyu su yerine bira içer. Bir şişe votkayı tek başına bitirebilir. Bununla da gurur duyar. Sarhoşken hiç çekilmez. Bağırır, küfreder, hatta döver! Bir de hep alkole çok dayanıklı olduğunu iddia eder. 5) Asla romantik bir akşam yemeği yiyemezsiniz. Girişimleriniz, gecenin bir yarısı sızıp kalmış sevgilinizin sağa sola bulaşmış kusmuklarını temizleyerek son bulur. 6) Her gün en az iki paket sigara içer. O iğrenç kokudan sürekli nasibinizi alırsınız. 7) Türkiye'de yaşayan Rus arkadaşları Türkçe bilse de yanınızda onlarla saatlerce Rusça konuşur. Sıkılma, şikayet etme hakkınız yoktur. 8) En eğitimli olanları dahi (benimki doktora öğrencisiydi) kadınlara değer vermez. En büyük fantazisi, çalışmadan, karısının maaşıyla geçinmektir. Avantajları: 1)Temizdir. Günde en az iki kez duş alır. 2) Genel kültürü hayli geniştir. Her konuda sohbet edebilirsiniz. 3) Sarhoş olmadığı zamanlarda (ki çok nadirdir) uzun bir sevişme yaşayabilirsiniz. 4) Yakışıklı, sarışın sevgilinizle kız arkadaşlarınıza bol bol hava atarsınız. Sonuç: Kim ne derse desin Türk erkekleri gibisi yok. Rus kızları haklıymış. Bizimkiler melek valla melek.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ehehehe haklısın aslında :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 melekleri bir elinde tespih diğerinde cep telefonu, yaka bağır açık ve böğürürken hiç düşünmemiştim. :D insanları kadınmış erkekmiş diye ayırırsak erkek erkektir ve çekilmezdir hangi milletten, hangi kültür seviyesinde olursa olsun hiç farketmez. aynı şekilde kadın da kadındır ve çekilmezdir. :) cinsler arasındaki farklardan çok benzerliklere odaklanmak insanı daha iyi hissettirebilir.[signature][hline]secret shadows behind the veil [Bu mesaj Aurora tarafından 17 January 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi kusmak istiyom bu neawwww ? buraya basvuranlar bunlar olur zaten bizim ulkede ciddiye alıp yarışma yapıyolar dusunun artık...[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar