Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikteki bayanlara Super hizmet!

green_martian

Öne çıkan mesajlar

Esas olarak rus hatun olayını düşünmedim dersem yalan olur :D Şimdi bu iki taraf içinde çok hayırlı bir anlaşma. Erkekler için çok hayırlı çünkü rus hatunlar hem çok güzeller hemde burunları türk hatunlarıyla karşılaştırılınca çok daha aşağıda. Artık bir çok kadının içine işlemiş o büyük burunluluk ve bir çok erkekçede çok doğal karşılanmaya başlanmış. Ne yapayım ben hoş karşılayamıyorum :-)

Tabii ki olayın kadın boyutuda var, onlar içinde türk erkekleri çok çekici zira bakınız itiraf.com'da ne demişler

fındık_ezmesi; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; İl: Ankara

Sarışın, uzun boylu Rus erkekleri dururken Rus kızlarının neden gelip de bizim Türkler'le evlendiğine akıl sır erdiremezdim. Ta ki beş buçuk ay önce ayrıldığım Rus sevgilimle tanışana kadar. 1) Bir Rus erkeğinin romantik davranmasını beklemek saflıktır. "Beni niye aramadın?" türünden yakınmalar boşunadır. 2) Cinsel hayatınız tamamen onun arzusuna bağlıdır. 3) Tembel olduğu ve kocaman bir bira göbeği olduğu için sekste her şeyi sizden bekler. "Kadın üstte" pozisyonu her daim tercihidir. Bunun değiştirilmesi teklif dahi edilemez. 4) Gün boyu su yerine bira içer. Bir şişe votkayı tek başına bitirebilir. Bununla da gurur duyar. Sarhoşken hiç çekilmez. Bağırır, küfreder, hatta döver! Bir de hep alkole çok dayanıklı olduğunu iddia eder. 5) Asla romantik bir akşam yemeği yiyemezsiniz. Girişimleriniz, gecenin bir yarısı sızıp kalmış sevgilinizin sağa sola bulaşmış kusmuklarını temizleyerek son bulur. 6) Her gün en az iki paket sigara içer. O iğrenç kokudan sürekli nasibinizi alırsınız. 7) Türkiye'de yaşayan Rus arkadaşları Türkçe bilse de yanınızda onlarla saatlerce Rusça konuşur. Sıkılma, şikayet etme hakkınız yoktur. 8) En eğitimli olanları dahi (benimki doktora öğrencisiydi) kadınlara değer vermez. En büyük fantazisi, çalışmadan, karısının maaşıyla geçinmektir. Avantajları: 1)Temizdir. Günde en az iki kez duş alır. 2) Genel kültürü hayli geniştir. Her konuda sohbet edebilirsiniz. 3) Sarhoş olmadığı zamanlarda (ki çok nadirdir) uzun bir sevişme yaşayabilirsiniz. 4) Yakışıklı, sarışın sevgilinizle kız arkadaşlarınıza bol bol hava atarsınız. Sonuç: Kim ne derse desin Türk erkekleri gibisi yok. Rus kızları haklıymış. Bizimkiler melek valla melek.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

melekleri bir elinde tespih diğerinde cep telefonu, yaka bağır açık ve böğürürken hiç düşünmemiştim. :D
insanları kadınmış erkekmiş diye ayırırsak erkek erkektir ve çekilmezdir hangi milletten, hangi kültür seviyesinde olursa olsun hiç farketmez. aynı şekilde kadın da kadındır ve çekilmezdir. :)

cinsler arasındaki farklardan çok benzerliklere odaklanmak insanı daha iyi hissettirebilir.[signature][hline]secret shadows behind the veil

[Bu mesaj Aurora tarafından 17 January 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...