Gladric Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evet arkadaslar dun aksam yasadiklarimdan derledigim ufak bi movie burda benim icin bi test oluyo bu ilk movie daha sonra sizinde onerilerinizi alarak bikac bisiler daha ekleyerek bu movie yi vn boards a post etcem umarim begenirsiniz. http://teos.isikun.edu.tr/~gizligoz/gladric_0005.wmv[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 cekiyorum ilk yorumlar 40dk sonra. ;)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 harika olmus :) ama biraz daha atraksiyon ekleyebilirsin saniyim :P yanina bir cleric al falan :P 5 6 kisi kes :P[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 4x Celt Druid (HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hatta tavsiye veriyim sana.. bir cleric bul amg nin odasina koy ve ya mmg nin. gelen stealthzergleri kes BoF la BoL la spread heal le falan super olur :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 4x Celt Druid (HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 güzel olmus .bunlari bi gecedemi yasadin :-p[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 dun aksam yasanmis olaylar hepsi ve acaip bi lag vardi normal olarak bazi yerlerde ping ve loss yesil gozuksede cok garip bi lag var yani oynanmicak derecede ama movie yapma gazi sinir tanimiyo :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bide gece saat kac gibi oldu bu olaylar? nasi oyle teker teker weya cifter adam buluyosun yaw? Ben öle bi hata yapip amf ye gitsem üzerimden ya 1sb grubu yada 4-5 grup mid gecer[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 serverin olu saatinde kaydedildi bazisi yani 12 oncesi dierleri ilerleyen saatlerde hepsi dun geceden sonuc olarak[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 guzelmis. :) merak ettigim en sondaki midleri dovdunmu?[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hayir orda kestim cunku orda buyuk bi lag e girdim lag duzeldiginde olmustum[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 gladric ordaysan bana bir ozel msg atsana[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 4x Celt Druid (HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gladric isikta mi okuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Çok güzel olmuş, eline sağlık :) Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gayet güzel olmuş eline sağlık[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 akşamı iple çekiyom evden bakacam, işte video codec göstermedi[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L2 Sercain 50 Cleric 3L5 Margot 49 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 abi keske oldugun kısmıda koysaydın böle çok boş bitmiş am iyi (bu arada o elindekiler legendary mi?bide buka slashami respecledi ?)[signature][hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şu an download ediyorum ama elindekiler sun sword dür kesin. heycanla bekliorum. demiş ya biri üstümden geçer 10 kişi diye. ben şahidim bu adam mumun kenarında saklanıodu. biz de sanırım sianurele mum kapısını camp edioduk. işte 4-5 kişi gelirse dalacaz hep beraber. bi sürü ayak gördüm INC dedim. adamlar geçti gitti bu kaldı öyle. bu konuda biraz şanslıdır Glad. Nasıl video yaptığını ayrıntılı bi şekilde başka bi topicte anlatsana dreamwalker ı bayıltırken çekmek istiyorum ehuhuhu. [signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 14 January 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Delircem indirdim nerye indirdi bulamiyorum win2000 de temporary file diye biseye koydu nerde bulamiyorum delircem[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 güzel bi movie olmuş. uzat bunu biraz daha bence. qal la beraber sb avlayın onu çek. tabi hala saldırcak kadar cesaretleri kaldıysa. bukanın elindekiler de sun sword ama thrust version.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gercekten bosmus kay serveri ) bana eu start zamanini hatirlatti senin movie...emainde solo dolasabildigim zamanlar :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 süper videolar :=) PF bi suru kere proc etmiş dikkatimden kaçmadı, ayrıca pan camın en güzel örneğini göstermiş gladric.. TEbrikler eline sağlık :)))))[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L2 Sercain 50 Cleric 3L5 Margot 49 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya biri soylesin win 2000 de nereye indiriyo temporaly folder neresi[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 gladric_0005 die arattir bulur heralde[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hayir xalthos ısıkta okumuyorum arkadın yardımı ile sadece movie yi koymak icin kullandim o link i casterlardan nefret ediyorum normal olarka bi tankim :P server bos degil bicok kez zerg e kurban gidiyorum :) hatta genelde zergi atlatmak icin uzun sureler beklemem gerekiyo stealth zerg varken tek basima gidip cekmem tabi movie yi 10 sb ustumde zaten respec ettik defans kalmadi hic dandirik sb ler bile kolay kolay vurmaya basladi bide asil movie yi hazirladigimda burdan baya bi blomu cikarticam cunku gercekten cok sıçış yaptıgım yerler var config i yeni degistirdim ml abilty leri koyabilmek icin alisamadigim icin elim ayama dolasiyo bazen + cok kisa surede kaydedilmis olduklari icin iyi seyler yakaliyamadim pek soyle bi 5 vs 1 yakalyip koymak istiyorum yada 2 vs 1 fg ama dedigim gibi zaman isi simdi mecburen bi ara vercem hafta sonuna kadar ml isleri sonra kayiflara baslicam 2 hafta icinde bitiricem movie yi gene ilk olarak size suncam ardindan begenilirse vn e post etcem adresi. (nasi movie kaydedildigini tek tek yazcam birazdan baska bi baslik altinda)[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: Qal, 14 January 2004 21:54 tarihinde demiş ki: PF bi suru kere proc etmiş dikkatimden kaçmadı ehe mpk'e kacan tipde bende fark ettim. cidden cok hos bisimis. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar