Sufi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 daha çok swg oyuncularını ilgilendirdiği için buraya yazıyorum. bu günden itibaren benimle bir biçimde bağlantı kurmak isteyenler freedom fighters forumunun bar kısmını kullanabilirler. freedom fighters forumları üyelere özel olsa da bar kısmında bir kısıtlama yok. hepiniz hoşçakalın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bar kismini kullanamazlar abi. bar kismini kayitli olmayanlarin goruntuleme izni var. kayit olmadan mesaj atamazlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yeri önemli değil. pa forumları yoluyla ulaşılması mümkün olmayacağına göre [email protected] mail adresi yoluyla gerektiğinde bana ulaşılabilir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 sufi istekte bulunmadıgı sürece bu mesaj burda kalsın sonuçta swg oyuncuların cogunlukla baktıgı yer burası guild hall kısmı degil[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar