Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 havai fişek atılıyo hülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 dur şindi şu mikrofonu alıp....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tam post kasılcak konu oldu ya(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 İşallah stad yıkılmaz bu gazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fatih terim kızdı bişeye muppett da ağlıyor muppett herkesi seviyor tribünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Çok iyiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Quibble said: tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 horten said: İşallah stad yıkılmaz bu gazla :) samiyeni sonunda yikmis oluruz iste fena mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fatih terimin kızı çıktı merveymiş adı iyimiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fransuxa said: Quibble said: tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D başlamayalım hınçallağa plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ULUSOY İSTİFA ULUSOY İSTİFA ULUSOY İSTİFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bütün sayfa başları da benim post oluyor yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fransuxa said: Quibble said: tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D pardon abi :) oleeeeeey artik 399.999.999.999 $ borcumuz kaldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 CaNNi said: Fatih terimin kızı çıktı merveymiş adı iyimiş :P emrenin o göz koyma :D ulan fikretmidir nedir fatih terimin zaferi diyor falan yüceltiyorlar adamı ya rezil ettiği yetmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yanlız kullanılan havai fişekler çok kolpa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 post kasma:D Luinir edit:yawasım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 emre ne yardırdı ama ulan hep sevmişimdir emreyi tekrar sevesim geldi öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 o gelen paralarda prime gidecek :D giren çıkan birşey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yönetmende sapık mıdır nedir paso Terim'in kzını gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 off off ulusoyun sempati toplama cabalari, gozyaslari falan su galibiyetin keyfini damagimda birakti. 2. yari resmen teslim olduk, karsimizda bosna degilde baska takim olsaydi yuregimiz kac kere agzimiza gelirdi allah bilir. neyse hayirlisi. yaza kadar toparlaniriz. belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Çalan şarkıya çakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fatih terim istifa etcem diyodu....etcek mi???..bence etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Jübile yapsın bıraksın bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu arada milli takim ole ole ole ne kadar kotu bir tezeruhattir ya.. cok daha orjinal seyler bulabilmemiz lazim, sirf kirmizi beyaz yapsak bile iyidir. Neyse artik... (staddaki anonscunun sesine acaip gicik oldum da :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar