Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fatih terim kızdı bişeye muppett da ağlıyor muppett herkesi seviyor tribünde
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Quibble said: tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 horten said: İşallah stad yıkılmaz bu gazla :) samiyeni sonunda yikmis oluruz iste fena mi :P
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fatih terimin kızı çıktı merveymiş adı iyimiş :P
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fransuxa said: Quibble said: tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D başlamayalım hınçallağa plx
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ULUSOY İSTİFA ULUSOY İSTİFA ULUSOY İSTİFA
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bütün sayfa başları da benim post oluyor yahu :D
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Fransuxa said: Quibble said: tebrikler.. su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla.. hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla. sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ? lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D pardon abi :) oleeeeeey artik 399.999.999.999 $ borcumuz kaldi :P
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 CaNNi said: Fatih terimin kızı çıktı merveymiş adı iyimiş :P emrenin o göz koyma :D ulan fikretmidir nedir fatih terimin zaferi diyor falan yüceltiyorlar adamı ya rezil ettiği yetmedi...
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yanlız kullanılan havai fişekler çok kolpa :D
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 post kasma:D Luinir edit:yawasım yaw
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 emre ne yardırdı ama ulan hep sevmişimdir emreyi tekrar sevesim geldi öf
Awake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 o gelen paralarda prime gidecek :D giren çıkan birşey yok :D
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yönetmende sapık mıdır nedir paso Terim'in kzını gösteriyo.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 off off ulusoyun sempati toplama cabalari, gozyaslari falan su galibiyetin keyfini damagimda birakti. 2. yari resmen teslim olduk, karsimizda bosna degilde baska takim olsaydi yuregimiz kac kere agzimiza gelirdi allah bilir. neyse hayirlisi. yaza kadar toparlaniriz. belki.
antikor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 fatih terim istifa etcem diyodu....etcek mi???..bence etsin
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu arada milli takim ole ole ole ne kadar kotu bir tezeruhattir ya.. cok daha orjinal seyler bulabilmemiz lazim, sirf kirmizi beyaz yapsak bile iyidir. Neyse artik... (staddaki anonscunun sesine acaip gicik oldum da :P)
Öne çıkan mesajlar