Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Bosna Hersek / 21.11.07 / 21:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tebrikler..

su takimla gurur duyamicam walla,su futbolla..
hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla.

sampiyonaya gidioz oley. ben anlamadim madalya falan mi kazandik simdi ?
Mesaj tarihi:
Quibble said:
tebrikler..

hucum mu yapalim savunmayi mi yapalim ? nasil bi sorudur? hepsini yapicaksin kardesim futbol oynuyorsun. yazik hic gitmeseydik daha iyi di. nasil mutlu olunur ki bole bi futbolla.

lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:
Quibble said:
tebrikler..

lan sıs işte sevin sen. kaç yere yardırdı türkiye böyle. bırakın felsefe yapmayı finallerdeyiz lan. dış borç azalıcak köpek gibi para geliyo :D

başlamayalım hınçallağa plx
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:
Quibble said:
tebrikler..

pardon abi :) oleeeeeey artik 399.999.999.999 $ borcumuz kaldi :P
Mesaj tarihi:
CaNNi said:
Fatih terimin kızı çıktı merveymiş adı iyimiş :P

emrenin o göz koyma :D

ulan fikretmidir nedir fatih terimin zaferi diyor falan yüceltiyorlar adamı ya rezil ettiği yetmedi...
Mesaj tarihi:
off off ulusoyun sempati toplama cabalari, gozyaslari falan su galibiyetin keyfini damagimda birakti. 2. yari resmen teslim olduk, karsimizda bosna degilde baska takim olsaydi yuregimiz kac kere agzimiza gelirdi allah bilir.

neyse hayirlisi. yaza kadar toparlaniriz. belki.
Mesaj tarihi:
bu arada milli takim ole ole ole ne kadar kotu bir tezeruhattir ya.. cok daha orjinal seyler bulabilmemiz lazim, sirf kirmizi beyaz yapsak bile iyidir. Neyse artik... (staddaki anonscunun sesine acaip gicik oldum da :P)
  • Yeni Oluştur...