redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Arkadaşlar mesela ben bi serverın scriptlerini kullanıcam bunu için ne yapmam gerek bunu yapınca spawnlar falan da olacak mı .Cahilliğimi bağışlayın daha yeni server kurdum ilk deneyimim yardım ederseniz sevinirim Saygılarımla
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: redge, 17 January 2004 14:22 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar mesela ben bi serverın scriptlerini kullanıcam bunu için ne yapmam gerek bunu yapınca spawnlar falan da olacak mı .Cahilliğimi bağışlayın daha yeni server kurdum ilk deneyimim yardım ederseniz sevinirim Saygılarımla ilk önce öle her server scriptlerini yayınlamaz bronxun yayınladığı nebula scriptleri var onları kullanabilirsin http://www.paticik.com/scripts bölümünde bulabilirsin. Ama spawnlar gelmez spawnlarını kendin koyacaksın[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Çok tşk ederim ama script direk yapıştır demi ? Birde txt nasıl .scp yaparım Çok cahilim çooookkk
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Lütfen yardım nasıl txt den .scp yapacam
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bak kardeş mesela bilgisayarımı açtın klasör seçeneklerime gir ordan görünüme gir orda yazar bilinen dosya türleri için uzantıları gizle vardır onu iptal et mesela diyelim hades.txt açtın onu hades.scp yapıp c:/sphere/script içine atacaksın sonra console gelip r r basacaksın bi kere r yap entere bas bi kere daha bas sonra script çalışır[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
redge Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 giriyorum kayıtlı dosyalar var altında uzantı falan filkan var yeni tür kaldır düzenle var ama o dediğin yok windows 98 bu arada ama hepsinde aynıdır sanırım ya çok kafanı ağrıttım biliyom ama...
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 önemli değil ama sorularını özelden sor artık konu kirliliği olmasın tmm icqun varsa imzada yasıyo benim[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833
Öne çıkan mesajlar