Mumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. Teknoalışveriş.com adresinden bir telefon almayı planlıyorum çünkü gerçekten baya ucuza satıyorlar. yalnız merak ettiğim şu ki daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu? güvenilir midir? nasıl anlayabiliriz? merak ettiklerim bunlar çünkü açıkcası adı pek duyulmamış bir site gibi geldi bana. atıyor da olabilirim ben duymamışımdır belki. neyse yardımcı olursanız teşekkür ederim. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Daha önce alış-veriş yapmadım. Siteyi de ilk kez duydum fekat hangi telefon ucuz mumi? Sony P990i Teknosa'da 599, burada 600 küsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 mesela ericsson w810i teknosa'dan 60 lira daha ucuz atletcim. zaten bu şeyi yazdıktan sonra baktım ki hepsiburada.com ile aynı fiyatlar neredeyse o açıdan kasmaya gerek yokmuş oradan almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar