ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Yapılsın artık dan dun adamlar giriyor kafalarına göre, bir çizelge yapılsın rayına otursun her şey. Ya da eski çizelge güncellensin falan; şu anki haliyle olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eski çizelge linki gitmiş yok mu hali hazırda olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eski liste sadece aksamlari gosteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ..ve ben yoktum o listede. Yeni liste hazırlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ZaugnaKhaldun said: Yapılsın artık Ya da eski çizelge güncellensin falan gündüz eklenir gerekirse. öte yandan ben de yeni çizelge taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Öte yan beri yan yok arkadaşım. Bi laf söylüyosan arkasında dur, kıvırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 olm benim derdim hanzo adamların kafalarına göre yayına girmemeleri yoksa her yol bağdat benim için, pazar 00 - 02 programım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ben tartışma çıksın diye attım da lafı, yemedin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eski çizelge iptal tekrar yapıcam ama bazı arkadasların yayın saatleri aynı kalabilir yayına girme hakkı olan herkese özel mesaj atılıp uygun oldukları saatler sorulacak ona göre olusturulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bazı üyeler çık benim yayın saatim gibi laflar ediyorlar mesela. Eski yayın çizelgesinde ismi geçmemesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yeni yapılana kadar birisi eskiyi atsa da ona bi saygı olsa güzel olur bence..benim sorunum yok zaugna gibi cumartesi 01.00 benimdi şu haftaya kadar sorunsuz girdim hep.ama sorun yaşayanlar oluyormuş bugün öğrendiğim üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar