deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Pazarlama Stratejileri dersinde bize verilen proje ödevi doğrultusunda firmalarla pazarlama stratejileri hakkında mülakat yapıp daha sonra bir sunum hazırlamamız gerekiyor. Şu an elimde 2 tane orta ölçekli firma var, fakat diğer insanların Mercedes, Coca Cola vs. gibi firmalarla çalışacağız demeleri beni de daha yüksek hedeflere yönelmeye zorluyor. Acaba -sektörü farketmez- bir firmayı projemiz için bize vakit ayırmaya nasıl ikna edebiliriz? Bir de sizce orjinal bir sunum yapabilmemiz için ne gibi şeyler kullanmamız gerekiyor? Ben zorunlu olduğumuz powerpoint sunumu yanına, röportajları videoya kaydetmek, sunumda arka fonda bu röportajdan kesitler göstermek vs. gibi şeyler düşünüyorum ama daha çok fikir lazım tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ya çok fikir gibi olmasa da, eczacı tanıdığın varsa onların peşinde dolaşan ecza depolarının mümessilleri var. Selçuk Ecza, Hedef vs. Mesela ben Selçuk Ecza ile yapacam pazarlama projelerimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İyi fikir aslında bir kaç arkadaşım var babası doktor olan vs. onlar elbet tanıyordur birilerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar