Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Buraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama sorun sadece WoW'la alakalı olduğu için bura yazmayı uygun görüyorum. Şimdi şöyle bir sorunum var. İki tane bilgisayarım var. Biri notebook, diğeri masaüstü. İki bilgisayarımda da ilginç bir şekilde ana karakterime bağlanamıyorum. Şöyle ki, 70 level hunterım var. Birkaç tane de eğlencesine açtığım alt karakterlerim var. Alt karakterlerimden herhangi birine girdiğimde, 2-3 saat boyunca gayet güzel oynayabiliyorum, hiçbir hata dahi almıyorum. Ancak hunterımı ne zaman açsam, oyuna girdikten en fazla 20 sn sonra mavi ekran alıyorum istisnasız. Addon problemi olmadığından eminim, zaten 5-6 tane addon kullanıyorum. Onlarda tüm karakterlerim için enable durumda. Ne yaptıysam ne ettiysem çözüm bulamıyorum 2 gündür. Driverlarımında hepsi son sürüm. Teknik olarak bir yetersizlik olması söz konusu değil, iki sistemimde çok iyi. Yardımlarınızı bekliyorum. Edit: WTF klasörünü sildim, repair'de yaptım, sonuç aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 wtf ve interface'i silmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 denetim masasından bisey vardı ama unttum.. bi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Evet interface'i de sildim. Hatta notebook'a ilk WoW kuruşumdu zaten. Ona yepyeni 2.3 e uygun addonlar kurdum, ama aynı dediğim gibi. Ama dün gece notebookla bağlandığımda hunterla bir Eye of the Storm yapmıştım. Hata vermeden ben kendim kapattım. Hala niye veriyor anlamış değilim. Not: Bu arada masaüstünde XP, notebookta Vista kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 checksum diye bi seçenk olması lazımdıda denetim masasından giriodun filan ama unntum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yavaş yavaş hatırlıorum denetim masası aygıt yönetcisi ordan modemin özeellliklerinde olması lazım ama emin diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Modemi de bulamadım ki aygıt yöneticisinden. Kablonet kullanıcısıyım zaten. Direk usb'ye bağlıyorsun modemi çalışıyor. Edit: Buldum modemi, ancak dediğiniz ayar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 usb yse aygıt yöneticisnden usb çıkışları vardır ordan bi ayardır muhteemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Buldum, ama öyle bir ayar yok. Ayrıca modemle ilgili niye bir hata olsun ki? Diğer karakterlere bağlanıp oynayabiliyorum sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aynı hata bendede vardı ana karakter dısındakilere girebiliodum.. mantığını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Hmm, vallahi aradım taradım yok. Bulabilsem keşke. Bu arada az önce yine girebildim bir bg daha yaptım hunterımla. 2 defa arka arkaya windows'a döndüm, windows'da msnm da yazışırken hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ethernet kullanan modemlerde oluyordu bu sorun. bende de şu an var hatta. loading biter bitmez mavi ekran geliyordu irql_not_less_or_equal hatası ile. modem ayarlarından 100 full duplex gibi birşeyi seçtiğimde düzelmişti. öyle birşey varsa deneyebilirsin. mavi ekranda ne hatası aldığını söylersen daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Notebook'ta IRL_..... hatası vermiyor, direk mavi ekran veriyor, bir şeyler uyguluyor harddiskle ilgili sonra kapatıyor kendisini. Vista ile alakalı bir durum sanırım. Ama masaüstünde tam dediğiniz gibi oluyor. Şimdi baktım da 100 değil, 10 yapmışım. Umarım düzelir, maçtan sonra deneyeceğim. Sağolun. Edit: Yalnız şimdi aklıma geldi. Ben USB'den bağlıyorum modemi iki bilgisayarada. Edit2: Notebook'ta mavi ekrandan sonra şöyle bir detay veriyor Vista: Hata kodu Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: a BCP1: 00000A2A BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 8206E641 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:WindowsMinidumpMini111707-06.dmp C:UsersAbdullahAppDataLocalTempWER-121743-0.sysdata.xml C:UsersAbdullahAppDataLocalTempWERED2B.tmp.version.txt Gizlilik bildirimimizi okuyun: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x041f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bence bu son patch ile garip bazı sorunlar herkeze bulaştı.. Bu sabah bilgisayarım açılırken takıldı çok ilginçti. Gene bugün wow u açtım başlat menüsüne döndü, gene açtım gene döndü. Bi türlü giremedim oyuna. Reset attım geçti. Latency sorunu zaten katlandı. Aşırı lag var. Anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sanırım bu patchle alakalı bişi. bugun 3 kişi daha gördüm sürekli dc olup main karakteriyle oyuna giremeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bende bu patch'e özgü bir sorun değil bu. En ufak bir fixden sonra bile oluyor aynı şey. Ve kendi kendine halloluyor ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ben patch'ten sonra sadece bir kere main char'a girmeye çalışırken mavi ekran aldım ama onun dışında başka hiçbir sorunla karşılaşmadım. (Umarım karşılaşmam da.) Sorunun için offical WoW forumlarına bir gözat derim, çoğu sorunun cevabı oluyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu problem bendede oldu, Bilgisayar Programcısıyım az çok anlarım bu konuları, Wow exesi ekran kartı ayarlarını değiştiriyor bazen, son patchde bi problem var ben windowsa format atarak çözdüm wow a girmeden mavi ekran oluyordu, formattan önce denediğim işlemler = ekran kartını kaldır kur, Modem driveri kaldır kur, ana kart yazılımını kaldır kur... hiçbiri işe yaramadı formattan sonra düzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bu mavi ekranlarla ilgili bi sürü yazı vardı wow forumlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Notebook çatır çatır çalıştırmaya başladı. Dün ZA filan yaptım, sonra SSC'ye girdim. Bir hata aldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Merhaba bende de buna benzer bir sorun var wowdayken (zamanı belirsiz bazen 3 saat sorunsuz bazen 1 dk da siyah ekran geliyor diskmi kendini kapıyor cpu mu bilmiyorum valla :S) usb den adsl modemiyle nete bağlanıyorum repair yaptım format attım olmuyor yardımlarınızı bekliyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar