Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç WoW Problemi.

Baalzebub

Öne çıkan mesajlar

Buraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama sorun sadece WoW'la alakalı olduğu için bura yazmayı uygun görüyorum.

Şimdi şöyle bir sorunum var. İki tane bilgisayarım var. Biri notebook, diğeri masaüstü. İki bilgisayarımda da ilginç bir şekilde ana karakterime bağlanamıyorum. Şöyle ki, 70 level hunterım var. Birkaç tane de eğlencesine açtığım alt karakterlerim var. Alt karakterlerimden herhangi birine girdiğimde, 2-3 saat boyunca gayet güzel oynayabiliyorum, hiçbir hata dahi almıyorum. Ancak hunterımı ne zaman açsam, oyuna girdikten en fazla 20 sn sonra mavi ekran alıyorum istisnasız. Addon problemi olmadığından eminim, zaten 5-6 tane addon kullanıyorum. Onlarda tüm karakterlerim için enable durumda. Ne yaptıysam ne ettiysem çözüm bulamıyorum 2 gündür. Driverlarımında hepsi son sürüm. Teknik olarak bir yetersizlik olması söz konusu değil, iki sistemimde çok iyi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit: WTF klasörünü sildim, repair'de yaptım, sonuç aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet interface'i de sildim. Hatta notebook'a ilk WoW kuruşumdu zaten. Ona yepyeni 2.3 e uygun addonlar kurdum, ama aynı dediğim gibi. Ama dün gece notebookla bağlandığımda hunterla bir Eye of the Storm yapmıştım. Hata vermeden ben kendim kapattım. Hala niye veriyor anlamış değilim.

Not: Bu arada masaüstünde XP, notebookta Vista kurulu.
Sosyal ağlarda paylaş

ethernet kullanan modemlerde oluyordu bu sorun. bende de şu an var hatta. loading biter bitmez mavi ekran geliyordu irql_not_less_or_equal hatası ile. modem ayarlarından 100 full duplex gibi birşeyi seçtiğimde düzelmişti. öyle birşey varsa deneyebilirsin. mavi ekranda ne hatası aldığını söylersen daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

Notebook'ta IRL_..... hatası vermiyor, direk mavi ekran veriyor, bir şeyler uyguluyor harddiskle ilgili sonra kapatıyor kendisini. Vista ile alakalı bir durum sanırım.

Ama masaüstünde tam dediğiniz gibi oluyor. Şimdi baktım da 100 değil, 10 yapmışım. Umarım düzelir, maçtan sonra deneyeceğim. Sağolun.

Edit: Yalnız şimdi aklıma geldi. Ben USB'den bağlıyorum modemi iki bilgisayarada.

Edit2: Notebook'ta mavi ekrandan sonra şöyle bir detay veriyor Vista:

Hata kodu

Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: a
BCP1: 00000A2A
BCP2: 00000002
BCP3: 00000000
BCP4: 8206E641
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:WindowsMinidumpMini111707-06.dmp
C:UsersAbdullahAppDataLocalTempWER-121743-0.sysdata.xml
C:UsersAbdullahAppDataLocalTempWERED2B.tmp.version.txt

Gizlilik bildirimimizi okuyun:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x041f

Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu son patch ile garip bazı sorunlar herkeze bulaştı.. Bu sabah bilgisayarım açılırken takıldı çok ilginçti. Gene bugün wow u açtım başlat menüsüne döndü, gene açtım gene döndü. Bi türlü giremedim oyuna. Reset attım geçti. Latency sorunu zaten katlandı. Aşırı lag var. Anlam veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu problem bendede oldu, Bilgisayar Programcısıyım az çok anlarım bu konuları, Wow exesi ekran kartı ayarlarını değiştiriyor bazen, son patchde bi problem var ben windowsa format atarak çözdüm wow a girmeden mavi ekran oluyordu, formattan önce denediğim işlemler = ekran kartını kaldır kur, Modem driveri kaldır kur, ana kart yazılımını kaldır kur... hiçbiri işe yaramadı formattan sonra düzeldi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Merhaba bende de buna benzer bir sorun var wowdayken (zamanı belirsiz bazen 3 saat sorunsuz bazen 1 dk da siyah ekran geliyor diskmi kendini kapıyor cpu mu bilmiyorum valla :S) usb den adsl modemiyle nete bağlanıyorum repair yaptım format attım olmuyor yardımlarınızı bekliyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...