Jamminglost Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 beyler nereye açıcamı bilemedim aca bana şunu ingilizceye çevirebilecek arkadaş varmı guild kurucam byere onun ingilizcesini buylmak istiorum: cennetin süvarileri bunu bana cevirebilecek arkadaş varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamminglost Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biras yannış yasmışım çeviri yardımı olcak kusura bakmayın aceleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 İnternette sözlükler var google'dan aratabilirsin. Böyle işler için de ayritetten en altta GArbage bölümümüz var oraya gönül rahatlığıyla konu aç. Ama bu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 cavalries of heaven ama bidaha olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Arthur_HellsFire said: cavalries of heaven arkadaşın typolarına nazire mi yaptın arthur? =P cavaliers of heaven bu arada lütfen yazına biraz özen göster jammin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yok gayet yanlış kelimeden çoğula çıkmışım ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar