phoebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 merhabalar 42500 km de 2005 model a3 sportback ım satılıktır.. http://www.sahibinden.com/2005_a3_fsi_sportback_siyahWQQaXQQ5078841WQQpXQQdisplayitem?keyword=a3
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Oyun oynamaktan araba kullanmaya vakit bulamıyorsun, olacağı buydu :D Kısa sürede hayırlısı ile satarsın inş. param olsa alırdım (:P)
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 guzel araba benimde param olsa alırdım =)
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 pazar alanı felan burası guzelde abi araba alcak kadar pazar yeri degil bence eger burdan satarsan tabi simdiden hayırlı olsun burdan alan arkadasada satan arkadasada
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 vallahı bende buraya koymayı cok heyecanlı buldum o yuzden koydum..hem ayrıca bızım buyuuuuk bır aıle oldugumuzu dusunursek..kımsenın kımseye kazık atmayacagını varsayıyorum hem nıye olmasın kı burası ıkıncı el forumu deılmı benım arac ta ıkıncı el zaten..patıcık forumunda kı ınsanlardan da araba almayı dusunen cıkar ve gorur neden olmasın..ama gercekten forum kırlılıgı olarak dusunuluyorsa tabıkı geregı yapılır.. tesekkurler
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Neden kirlilik olsun, olamaz mi yani araba bakan :) Sportback olmasa ilgilenebilirdim mesela ben bile.
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Keseye gore 1.2 hatta 1.0 bile gider.milyon dolarlarım olsa bana gore 3.0 arabada gıtmez...
horten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pazarlama hatası yapmışsın ama. Arka koltukta emin çölaşanın kitabını unutmuşun. Tayyipçi kitleye seslenemedin :)
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 lol evet onu bende farkettım ama o foto da kapsamlı ıdı arkayı fılan da gostermesı acısından..bıdaha da cekemedım..ama olsun..arabayı alana kıtabı yada aracın eskı sahıbının dusuncelerını vermııcez:P ne dıım daha ancak bu sekılde sıyrılabıldım..
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hem ayrıca arac 1.6 fsı..gıtmesı cok da zayıf deıl tatmınkar hatta..yakıtı da bence ucuk deıl..bu bılgıler ıcın bkz. patinaj*Paramecium...(o herseyıne kadar acıklayabılır:D)
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bana gaz fren vın vın... farkedmyo o yüzden özellikle aynı motorda araba düşünmek istemyorum ama çok temizmiş, hoşuma gitti... çok param olsa alırdım sırf çok iyi bakmşn diye, ben bi ayda hem TEM de otobüsün altına girdim.. hemde ordan çıkıp E5 te zincirleme kazaya neden oldum, ilkokul servisine çarptım.. en sol şeritten en sağa kırıp benzinliğe girmeye çalışan bi arkdşa destek oldum fln... bunları yapmak uzun zaman almadı yani o güzelim arabaya yazık olur =) Bide geçtimiz yaz Bodrumda sırf kiralık jipin altı yüksek diye trafikten bunalıp kaldırımlarda giden bi tip gördüyseniz... işte o... ='( Blyorum çok defa ehliyetimi kesmek istedim but NO .. ölmek var dönmek yok, ben adam olmicam M'kaY? içimi döktüm :']
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yaptiklarin marifet degil ki (yaptiysan), bunlari pazar alaninda bir araba ilaninda bile anlatiyor olman da bence psikolojik bir sorun.
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Blyorum... sonuna o kadar okudunmu? yada tam olarak anladınmı? emin ol tekrar yaz
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Okudum merak etme, bir dahaki sefere nereyi kacirip ne konuda yanlis yorum yapmisim onu da belirtirsen belki seni biraz daha ciddiye alabilirim :) Pazar alanindaki ilana yorum yaparken bunlardan bahsetmen zaten sacma ve foruma uygunsuz bir davranis, ha bunun yaninda "BEN ARABA KULLANMAYI DOGRU DUZGUN BILMEDIGIM HALDE SUPER HIZLI KULLANIR DOLAYISIYLA DAKIKADA 10 TANE KAZA YAPARIM, USTUNE BUTUN TRAFIGI VE DIGER INSANLARIN CANLARINI TEHLIKEYE ATARIM, HICKIMSENIN HAKKINA SAYGI DUYMAM, SUPERIM YA EHUE, TEHLIKELI AMA NAPALIM ADAM OLMICAM BEN :D" seklinde bir demec senin gelisim olarak ergenlik donemini henuz tam terkedemedigini, siddet egilimin oldugunu, kendine guveninin az oldugunu ve manik egilimli bir halde oldugunu gosterir. Bunu hakaret olarak soylemiyorum yani, profesyonel yardim alsan iyi olur diye dusundugum icin soyluyorum.
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ilkokul servisine makas atarken çarpan birini görsem, kesin kenara çekip, allah yarattı demeden ağzını burnunu kırardım çarpanın... kusura bakma
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Rottweiler said: ilkokul servisine makas atarken çarpan birini görsem, kesin kenara çekip, allah yarattı demeden ağzını burnunu kırardım çarpanın... kusura bakma makas fln atmyodum.. allah aşkına nasıl okudnuz ya, acelem vardı arkdşı öpüyodum arabadan inmek üzereydi.
Öne çıkan mesajlar