Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 parayı bastım aldım lordlugu kendimi sizden üstün hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 karpuz said: "Use your noble title to upgrade your social status, impress people and make new friends!" Bu ne demek lan? - Merhaba, Ben Lord Hasan, tanışalım mı? - AAA Ben de Lady Zeynep! Sen de mi gidip 20 euroya ünvan alan salaklardansın? Hadi arkadaş olalım! heeeyyy Aynısını yazıcaktım eahudfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 karapara için süper mekan cidden. banka kurulsa ne bomba olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kapitalizm işte şimdi resmi olarak feodalizmi yenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sealand o platformdan mı ibaret ?? server bile sığmaz ki oraya nasıl kurmuşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Sealand efsanedir ya, ele geçirmeye çalışmışlar, herif vermemiş diye hatırlıyorum ama çok oldu araştıralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 feodal aristokrasiye bişey olmaz :p ... 20 dolar iyiymiş bu arada heh Area claimed 0.004 km^2 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İyi hadi verdim 20 pound aldım bunu ben... Nüfus idaresine gidip nüfus cüzdanıma Lord Emre yazdırabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Holy said: Kimse yazmamış :( Uğraşmayın böyle şeylerle. Alırsın Ford, olursun Lord. oyoyoy :D:D:D gülme krizine girdim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 MrMarvelous said: İyi hadi verdim 20 pound aldım bunu ben... Nüfus idaresine gidip nüfus cüzdanıma Lord Emre yazdırabilecek miyim? güzel soru bende bunu merak ediyorum!!! olucam lan lord! aktif baba olalım hadi lord artistlik yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la poupée Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 acaba bunu deniz baykala alsan chp koltuğundan vazgeçer mi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 20 pound ayarlar ayarlamaz alıyorum:D ama site güvenlimi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 O paraya bi de yanında +15 katana vermeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ya yasal olarak bunu nüfus cüzdanına yazdıramadıktan sonra bi anlamı yok ki. Çerçevede ünvan kağıdınla gezecek halin yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Eve gelenlere gösterirsin. Zaten gerçek lord bile olsan türkiyede nüfus kağıdına yazamazsınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yazdırsan nüfusa zaten ayrı bi komedi. Sealand i araştırdım da dandik bi platform toprak bile diilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 süper ya ahaha 550 metrekare adamın ülke :Dyangın çıkmış bi de zamanında. gerçi erken görüp müdahale etmişlerdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İngilizler söndürmüş, 1 tane de yaralı varmış yangında. Yanlız bu hiç bi ülkenin kara sularına girmeme olayu ilginç. Benim durumum olsa atlantik in ortasına küçük bi ada büyüklüğünde platform yaptırsam bağımsızlığımı ilan edebilecem yani uluslar arası yasalar izin veriyo gibi... 1-2 ülkenin bakanıyla dakanka olcaksın. Tanıyacaklar seni.. Bööle sealand gibi dımdızlak kalmayacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 MrMarvelous said: İngilizler söndürmüş, 1 tane de yaralı varmış yangında. Yanlız bu hiç bi ülkenin kara sularına girmeme olayu ilginç. Benim durumum olsa atlantik in ortasına küçük bi ada büyüklüğünde platform yaptırsam bağımsızlığımı ilan edebilecem yani uluslar arası yasalar izin veriyo gibi... 1-2 ülkenin bakanıyla dakanka olcaksın. Tanıyacaklar seni.. Bööle sealand gibi dımdızlak kalmayacaksın :D Uluslararsı yasalar izin vermiyor canım verse Sealand'a verirdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Niyetli Patiler varsa; kendi ülkemizi kuralım berat merat neyse kendimiz basalım Lord mord olalım Sealand'e ihtiyacımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Adamlar kendi ödüllerini bile dağıtmaya başlamışlar 40. yılları onuruna. En çok hoşuma giden 10. Lifetime Achievement Award * Homer J. Simpson (The Simpsons) * Queen Elizabeth II (Monarch) * Sean Connery (James Bond) adamlar süper ya :D sealandnews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar