Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 benim sakallarım ancak lisede çıktı abi (burada bir emrah inlemesi) diş hekimliğinde okuyorum ve hocalar pek bi inatçı bu konuda, seneye güzelim saçlarım da gidicekmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 saça sakala karışan üversiteye üniversite demem ben diyene de dedirtmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Lexius said: jölele yada tara:D fön çek parlak fikir :D hem parlak görünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 diablotg said: saça sakala karışan üversiteye üniversite demem ben diyene de dedirtmem bunun için okulumuza gelen hastaların bakış açısını değiştirmek lazım ama, öğrenci olduğumuz için bizim onlara bakmamıza karşı çıkan hastalar bile var üstüne çıkıp uzun saçlı, garip sakallı erkek hekimlere bunlar iyi hekim değildir gözüyle bakıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 şu an sakallarım turuncu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yaş 21 hala sakallarım çıkmıyor, hayır kollarımda da kadın kısmısından daha az kıl var :/ seninkiler yine uzuyor kıymetini bil. 15 yaşındaki çocuğun "birader yaş kaç?" demesi nasıl koyuyor bir bilsen :( (EMO mode: off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 asağı doğru uzatıp da naapıcan, belli bi miktar olsun cene altında ,hatta kirli sakal yap en kolayı, gerçi tipini görmek lazım önce de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 siz bizim sakalımızı kestiniz! ama siz kösesiniz.. hilmi bu böyle miydi ya? kolunu bacağını keserim çocuk! adam ol.. elin kolun yerinde dursun sorunlu dasaaaali paşa, 1550 civarları saat 14:42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Razien said: Dimdik inince iyi olmuyor sakalım batıyor hatun öptürmemişti genelevde sen bir efsanesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hatta efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hepimiz efsaneyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 efs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar