Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yav oda ışığı bilgisayardan 10 metre uzakta ne zor işler istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oyledir cok ilginc di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 masa ışığı ile denedim olmadı valla zaten daha ilk bakarken resmin sağı solu kıprayıp duruyo psikolojik sorunlarım mı vardır nedir anlamadığım benim ışığı kapattıktan sonra herhangi bi yere bakabilir miyiz yoksa resme mi bakmak zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Gerçekten ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 heryeri çizgi çizgi gördüm o kadar :S oda ışığı yalan ben odayı kapatıyorum moniötre bakarken çat diye monitörü kapıyorum çizgiler çıkıo sonra entrafta böle olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Abi tahminen buyutunce duzgun goreceksiniz, cunku gif. Ha duzgun gormekten kastim da boooo falan yapicak kesin gif olduundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar