mdastar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Selamlar.. ŞU anda PvE realm'da bulunan ve PCT 17 Aralık'a kadar kapalı olan UD shadow priest'ımı satmaya karar verdim. Karakter 1277 Shadow Spell Damage'a sahiptir unbuffed.BT/MH attuned.Spellstrike Set vardır fakat sadece Hood kullanmaktayım.Leggings MH dan düşen,oyunun en iyi leggingstir. PvP gear olarak 2 S1 ve 2 S2 vardır.Zaten PvE ve PvP için Merciless Mace'ini kullanıyorum.260 Resi vardır 375 Enchanter/375 Tailor.Spellsurge gibi birçok rare recipe'ı vardır.Tailoring'de de 6-7 epic pattern vardır.Toplamda 4200G parası ve Epic Flying Mount'u mevcuttur.Hemen hemen bütün TBC factionlar exalted'dır.Exalted olmayanlar Revered durumdadır.Healing gear olarak,+1400 Healing vardır. Karakter benim değildir.Yabancı bir kişinin üstünedir.Fakat tüm bilgiler (SQ/A vs) doğrudur,kontrol edilmiştir tarafımdan. Fiyat olarak 250 Euro istiyorum.Sanırım 450 YTL civarı bir meblağ ediyor.400'e kabulüm.Gayet düşük bir fiyat göründüğü gibi,PvE Realm ve PCT kapalı olduğundandır.Yoksa 300-350 Euro'dan aşağı bir fiyat edeceğini düşünmüyorum açıkçası. Ödeme olarak banka havalesi veya PayPal benim için uygundur.Havale kullanmak isteyenler Finansbank'a yapacaklardır ödemeyi,şimdiden belirteyim. Oyun içinde görmek isteyenler, [email protected] adresinde beni bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Numaramı yazmayı unutmuşum.İstanbul'da oturmaktayım.Eğer Bostancı tarafındaysanız,elden de olabilir alışveriş.Arayacaksanız lütfen 350 yap 300 yap demek için aramayın.Fiyat yeterince uygun zaten. 05424762686 05452091269 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o.O eski accountum değil mi o benim sattığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yok gangrencim sen bana mage satmıştın zamanında sanırım :) yoo hatta pardon.sen birine satmıştın Elo'yu ve ben ondan almıstım.senden sq/a'ı istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Kimde şimdi Elo, geri istiyorum onu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yabancı birine sattım valla.Kim bilir kimlerdedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Armory link verseydin keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Armory Link Buyur arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar