Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS UD Shadow Priest.BT attuned.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar..
ŞU anda PvE realm'da bulunan ve PCT 17 Aralık'a kadar kapalı olan UD shadow priest'ımı satmaya karar verdim.

Karakter 1277 Shadow Spell Damage'a sahiptir unbuffed.BT/MH attuned.Spellstrike Set vardır fakat sadece Hood kullanmaktayım.Leggings MH dan düşen,oyunun en iyi leggingstir.

PvP gear olarak 2 S1 ve 2 S2 vardır.Zaten PvE ve PvP için Merciless Mace'ini kullanıyorum.260 Resi vardır

375 Enchanter/375 Tailor.Spellsurge gibi birçok rare recipe'ı vardır.Tailoring'de de 6-7 epic pattern vardır.Toplamda 4200G parası ve Epic Flying Mount'u mevcuttur.Hemen hemen bütün TBC factionlar exalted'dır.Exalted olmayanlar Revered durumdadır.Healing gear olarak,+1400 Healing vardır.
Karakter benim değildir.Yabancı bir kişinin üstünedir.Fakat tüm bilgiler (SQ/A vs) doğrudur,kontrol edilmiştir tarafımdan.

Fiyat olarak 250 Euro istiyorum.Sanırım 450 YTL civarı bir meblağ ediyor.400'e kabulüm.Gayet düşük bir fiyat göründüğü gibi,PvE Realm ve PCT kapalı olduğundandır.Yoksa 300-350 Euro'dan aşağı bir fiyat edeceğini düşünmüyorum açıkçası.

Ödeme olarak banka havalesi veya PayPal benim için uygundur.Havale kullanmak isteyenler Finansbank'a yapacaklardır ödemeyi,şimdiden belirteyim.

Oyun içinde görmek isteyenler, [email protected] adresinde beni bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Numaramı yazmayı unutmuşum.İstanbul'da oturmaktayım.Eğer Bostancı tarafındaysanız,elden de olabilir alışveriş.Arayacaksanız lütfen 350 yap 300 yap demek için aramayın.Fiyat yeterince uygun zaten.

05424762686
05452091269
Mesaj tarihi:
yok gangrencim sen bana mage satmıştın zamanında sanırım :) yoo hatta pardon.sen birine satmıştın Elo'yu ve ben ondan almıstım.senden sq/a'ı istemiştim :)
  • Yeni Oluştur...