Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bazı insanların base'de regen'i hızlandırmak için F1 spam yaptıklarını görüyorum. işe yaramadığı aşikar olmakla birlikte, spam yaparken suratın aldıgı o hal de bi garip. aklınızda bulunsun f1 spam'i regeni hızlandırmaz, psikolojik bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 rahatlıyorum ben rakamlar hızlı sayınca. fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Maksat parmaklar soğumasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 söylemek istemiyorum ama baska bisey yapınca bariz hızlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sparkcaster said: söylemek istemiyorum ama baska bisey yapınca bariz hızlanıyor heheeh arda dan beklenmedik bir espiri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hacı heroyu her tıkladıgında regen ilk cd a dönüyo o yüzden daha fazla artıo bi nevi bug bu 2 yıldır falan kullanıyorum ben. ama onu f1 e basarak deilde şu şekilde dene oha diyceksin. ctrl+ile 1 2 3 4 5 6 7 gibi sayıları kendi herona keybind yap basedeyken bunların hepsine sürekli bas sonra hp nasıl doluyomuş burda paylaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 10x doluo resmen, wcg de 1vs1 da grubby kullnıyodu bunu fountain of life'ın yanına gecip uber bişi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Cuce'nin dediği doğru. Ayrıca heroyu fazla zorlayınca söylediği şeyi duymak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Hot kasınca da 1 2 3 4 spaw olabilior. bi deneyin oluyomu halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben bildim bileli war o olay ctrl 1-2 yapıyorum heroyu sürekli 1212121212121 yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Silmarwen said: Ayrıca heroyu fazla zorlayınca söylediği şeyi duymak istiyorum :D abi traxex. son konusması 17 saniye sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 size h1zl1 regen oluyo gibi gözüküyo ama öyle deil her f1 e bas1ld11nda hero ekran1 yenileniyo ve o yenilenme esnas1nda hp dogal olarak normalden daha fazla regen olmus gibi gozukuyor... 1 ler için kusura bakmay1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ben hızlandırıyor diye biliyordum ama psikolojik etkisine de razıyım. F1 spamleyince bariz bir şekilde daha iyi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar