Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sonuçta insan öldürmüş ve cezasını tam çekip çekmediği belli olmayan birinin TVye çıkıp herkese öyle yukardan bakması falan beni rahatsız etti. Onu her TVde gördüğünde öldürdüğü kişinin yakınlarını düşünün bir de.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Orası bir gerçek tabi .. Bir can almak çok ciddi birşey.. Topluma mı kazandırsak ,dışlasak mı belli değil?[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Adam ya açlıktan ölecek ölmemek için hırsızlık yapacak ya da en masum Şarkı söyleyecek ne yapsaydı yani?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ya olay senin benim akrabam olayı değil adam suçunu çekmiş ve şimdide kendini müziğe vermek istiyo daha ne olsun. hatırlatırım 2002 yılındaki yaralama cinayet hırsızlık gibi suçların yüzde 70 küsürü aftan yararlanarak dışarı çıkan insanlar tarafından işlenmiş bu adam seni yaralamaktansa şarkı söylemeyi seçip bu bataktan kurtulmuş ben bu adamı ödüllendirmeyimde de ne yapıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Deep-Night, 12 January 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Adam ya açlıktan ölecek ölmemek için hırsızlık yapacak ya da en masum Şarkı söyleyecek ne yapsaydı yani? Çalışabilirdi..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Deep-Night adam hırsızlık yapsa affedilebilir . ama bir can almak affedilemez o zaman bende seni öldüreyim bende şarkıcı olayım ! SilverSurfer Adam bu şekilde herkesi uyutuyo sizde buna kanıyorsunuzya acıyorum size . Adam yarışmanın arkasına saklanıyor .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Kalhiae, 12 January 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 12 January 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Adam ya açlıktan ölecek ölmemek için hırsızlık yapacak ya da en masum Şarkı söyleyecek ne yapsaydı yani? Çalışabilirdi.. evet millet pazarlarda limon satıyor ama adam öldürmüyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: zgrw, 12 January 2004 17:55 tarihinde demiş ki: Deep-Night adam hırsızlık yapsa affedilebilir . ama bir can almak affedilemez o zaman bende seni öldüreyim bende şarkıcı olayım ! SilverSurfer Adam bu şekilde herkesi uyutuyo sizde buna kanıyorsunuzya acıyorum size . Adam yarışmanın arkasına saklanıyor . e tmm abi o zaman herifi geri koyalım kodese peh koymayalımda ödüllendirmeyilimde geyiğide baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Bayhan muhabbeti baydı aslında..[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 adamı kodese ne koyacaz . sadece yarışmadan elenmesi lazım . böyle bir adam ödül vermek benim tuafıma gidiyor .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ahha evet milletin annesi intihar ederken cocugunada verio demi zehiri[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bu tür olaylar sadece bayhanın başına gelmiyor bu 1. 2. si kendini acındırmak için uydurmadığı ne malum[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bu arada ben hayatımda bıçakladıgı adamı hastaneye kaldıran birini ilk defa goruyorum.bıcakladıgı kan kaybından olmuş bide kasıtlı yaptıgı bişi de deilmiş[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bence vijdan azabından yapmış . adam yaralama var , adma öldürme var , hırsızlıkta var . bu adam kasıtlı yapmış ( sen kazayla kaç kişi bıçakladın bu güne kadar ) . vijdan azabından hastaneye götürmüş[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 niye uğraşıyorsunuz burda herkes fikrini belirtti mi?evet güzel daha neyi tartışıyorsunuz ne karara varmaya çalışıyorsunuz? dünyadaki tüm insanlar aynı şeyi düşünse ve yalnız biri farklı düşünse,nasıl ki o tek kişi tüm dünyanın fikrini değiştiremezse,tüm dünyanın da o tek kişinin fikrini değiştirmeye HAKKI YOKTUR! bırakın herkes istediği gibi düşünsün.. bir sonuca varamayacaksınız sonuçta niye tartışma uzayıp gidiyor ki ???????[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hırsızlık olayı istanbulda kalacak yeri yokmuş boş sandığı eski bir binaya girmiş sonra miilet çığlık atmaya başlamıış tutmuşlar direk karakola.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: regulus, 12 January 2004 18:31 tarihinde demiş ki: .. ya konuşuyoruz işte aa ayol tek eğlencemiz.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bayhana sokim baydı :)[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Harbi haa sanki babamın oğlu banane bea evet katil dediğinizden işte oha adamı savuncam diye kendimi kastım BRE[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 tabi sizde kek gibi buna inandınız .adam duygu sömürüsü yapıyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ona bakarsan abidin de ben hastayım kalbim var plz dio herifin bişiyi yok[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 zgrw sırf bayhan hakkındaki tartışmalarınla 1k madalyonu aldın yani bak faideleri.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Deep-Night, 12 January 2004 18:35 tarihinde demiş ki: zgrw sırf bayhan hakkındaki tartışmalarınla 1k madalyonu aldın yani bak faideleri. ehuehueh bu 7 ayın 1k madalyonu burda en fazla 200 mesajım vardır :D .evet abidinde duygu sömürüsü yapıo ama onu kimse yemio :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bu arada ben seviyorum bu adamı tüm şarkıları var şu an bazıları direk televizyondan çekim bazıları mp3 bir tek ghostun şarkısını yok ne kazaa da ne i-mesh de bulamıyorum keşke kendim kaydetseydim tüh ama daha oy atmadım o kadar da değil (6 kontor ehehhe)[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: regulus, 12 January 2004 18:38 tarihinde demiş ki: bu arada ben seviyorum bu adamı tüm şarkıları var şu an bazıları direk televizyondan çekim bazıları mp3 bir tek ghostun şarkısını yok ne kazaa da ne i-mesh de bulamıyorum keşke kendim kaydetseydim tüh ama daha oy atmadım o kadar da değil (6 kontor ehehhe) şarkısını svebilirsin ona bişi diyen yok ama geçmişi yüzünden o yarışmada kalmamalı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar